Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Meg engedik hogy két nap...

Yuutanori kérdése:

Meg engedik hogy két nap késéssel fizessek? Mi a tehendő?

Figyelt kérdés
Nyíregyházán a Campus koliban lakom mint külsős. Még csak 19.-én perkáltam le nekik 24e ftot és aznap költöztem be. Pedig azt hittem hogy kevesebb lesz mivel nem is voltam ott egy hónapot csak az utolsó egy és fél hétre jöttem. De már 31.-éig ki kell fizetnem az augusztusit. De csak másodikán lesz pénzem. Más hová meg nem tudok menni és mellette diákmunkázom ezért fontos ez a dolog.

2017. júl. 29. 20:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket, mond el a gondodat, hogy csak másodikán tudsz fizetni. Ha előre tudják, lehet esélyt adnak, és nem lesz gond belőle. De ha nem hívod fel őket akkor nem tudják, hogy miért nem fizetsz időben, és ők vehetik úgy is, hogy nem tartasz igényt rá többé.
2017. júl. 29. 23:10
 2/11 anonim válasza:
100%
egyetemre jar de nem tudja leirni a teendo szot
2017. júl. 30. 01:04
 3/11 anonim ***** válasza:
tehendő lol
2017. júl. 30. 02:29
 4/11 anonim ***** válasza:
A problémák azért vannak, hogy megoldjuk őket. Például tárgyalással. Indoklással. Jelen esetben lehetőségeink és megbízhatóságunk előadásával.
2017. júl. 30. 10:25
 5/11 anonim válasza:
NEPTUN-ban van kiírva? Én sose fizettem be időben szerintem. Bár én nem NYE-n tanulok.
2017. júl. 30. 11:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok egyetemista :/
2017. júl. 30. 11:52
 7/11 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

Akkor most jól figyelj, mert csak egyszer írom le, hogyan kellett volna helyesen írnod:

Megengedik, hogy két nap késéssel fizessek? Mi a teendő?

Nyíregyházán a Campus Koliban lakom, mint külsős. Még csak 19-én perkáltam le nekik 24 ezer Ft-ot, és aznap költöztem be. Pedig azt hittem, hogy kevesebb lesz, mivel nem is voltam ott egy hónapot, csak az utolsó egy és fél hétre jöttem. De már 31-éig ki kell fizetnem az augusztusit. Viszont csak másodikán lesz pénzem. Máshová meg nem tudok menni, és mellette diákmunkázom, ezért fontos ez a dolog.

2017. júl. 31. 01:21
 8/11 anonim ***** válasza:
tehendő XD
2017. júl. 31. 09:54
 9/11 A kérdező kommentje:
Látom mindenki rá ér oktatni :')
2017. júl. 31. 12:58
 10/11 anonim válasza:
0%
Mi a jó isten van itt az emberekkel? :D Mi ez a sok nyelvtannáciskodás?
2017. júl. 31. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!