Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Most akkor a booking.comnak...

Most akkor a booking.comnak fizetek?

Figyelt kérdés

Kaptam egy e-mailt a booking.comtól, mert nem volt elég pénz a kártyámon a szállás kifizetésére. De a foglalásban azt írja, hogy akkor és ott fizetek. Most akkor mégis a booking.comnak kellene?

(Írtam már nekik is, de azt hiszem, itt előbb fogok választ kapni.)

2017. júl. 27. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, azt a levelet is a szálloda küldte. Valószínűleg ott volt a foglalási feltételek között, hogy bármikor zárolhatnak valamekkora összeget a kártyádon.
2017. júl. 27. 09:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Rendszerüzenet a booking.comtól, hogy nem tudták feldolgozni a fizetést
2017. júl. 27. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:
56%
A booking.com rendszerèn keresztül a szàllàs ìrta az emailt. A booking.com csak gyűjtőoldal, neki nem fizetsz. Adott szàllàs pedig dönthet ùgy hogy ellenőrzi hogy van-e fedezet a szàmlàdon. Ilyenkor ha nincs, akkor àltalàban 24 òràn belül törlik a foglalàst.
2017. júl. 27. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:

>> hogy akkor és ott fizetek.

Az "akkor és ott" nem azt jelenti, hogy a booking.com-nak fizetsz - hanem azt, hogy ott a szállodában kérik majd el tőled a pénzt.

2017. júl. 27. 20:34
 5/5 anonim ***** válasza:
50%
Nekem eddig az esetek nagy részében lefoglalták a pénzt, ezzel ellenörzik, hogy van-e elég, illetve hogy fizetőképes-e a kártya (pl az ár nem haladja-e meg a napi limitet). Velem egyszer történt meg, hogy nem fogadta el, de felajánlotta, hogy próbáljam meg másik kártyával, és úgy már nem volt gond. Egyébként sokan irják, hogy helyben kell fizetni, ez szerintem két dolgot fedhet: akkor történik meg a tranzakció, viszont hamarabb lefoglalhatja vagy a külfödi kártyákról (más valuta) egyből leveszi, pl forintos kártyáról egy holland hotel akkor is előre levonja, ha azt írja, helyben lehet fizetni. Legalábbis én ezt tapasztaltam, lehet nem igaz. Eddig 3 foglalásnál előre levonták, és 1-nél fizettem helyben úgy, hogy nem is mutattam a kártyámat, hanem csak engedélyezték a tranzakciót (mind külföldön).
2017. júl. 28. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!