Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállásfoglaló oldalakon...

Szállásfoglaló oldalakon látom hogy sok ember elégedetlen a diákszállók, hostelek, panziók szolgáltatásával. Akkor miért nem mennek hotelbe?

Figyelt kérdés

Meg képeken látok olyan szállásokat hogy jujj a 70-es évek óta nem csináltak a szobákon semmit.

Az embereknek ehhez van még gusztusuk?

Én ehhez hozzászokni se tudnák.

2017. júl. 18. 17:55
 1/9 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek van penze arra, hogy hotelekben nyaraljon. :/

Meg igazabol szerintem egy csomoan csak ugy vannak vele, hogy ataludnak ott, napkozben meg setalgatnak/furodnek.

2017. júl. 18. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:

szia

Én itt voltam 3 éjszakát tökéletes volt meg voltam elégedve

80.4 € 3 éj

2017. júl. 18. 20:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Na az nagyon jó!

Most pedig nem dicsekedni akarok, megyek majd a divinus

Debrecenbe *****, meg a green hotel Budapest****, nem a dicsekvés, csak nálunk itthon szép minden és a nyaralás idején is ezt szeretem, nem a lepukkant szobákat.

2017. júl. 18. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert az igényeik és az anyagi lehetőségeik nem mindig azonosak.

Hotelszolgáltatásokat szeretnének, de fizetni érte, azt már nem nagyon...

2017. júl. 19. 09:37
 5/9 anonim ***** válasza:
27%
Aha. A kérdés csak ürügy volt, hogy beszámolhass, milyen jól megy neked. Nem vagyunk rá kíváncsiak.
2017. júl. 19. 10:10
 6/9 A kérdező kommentje:

3.-ik válaszoló, igazad lehet

Utolsó, te egy bunkó paraszt vagy, remélem lepontozzátok

2017. júl. 19. 10:17
 7/9 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk Ausztriában nagyítóval sem találnál lepukkant, felújítatlan szobát. Mo.n meg simán kiadják a lelakott nyaralókat a nagyi bútoraival.
2017. júl. 19. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát igen!

(Sajnos) nem Ausztriában vagyunk

2017. júl. 19. 18:06
 9/9 lencsefőzelék ***** válasza:
72%
Nem 3.-ik (harmadik-ik) válaszoló, hanem 3. (harmadik) válaszoló. És nincs olyan, hogy utolsó hozzászóló, mert amint újabb hozzászólás érkezik, máris nem ő lesz az utolsó (kivéve persze, ha mondjuk lezárnak egy kérdést, de olyat nem szoktak, legfeljebb törölni).
2017. júl. 21. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!