Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Sos! Most dontottuk el, hogy...

Sos! Most dontottuk el, hogy megis lemennenk a balatonra egy hetvegere. (Most alakultak ugy a dolgaink azert hagytuk kesore) Tudtok szallast?

Figyelt kérdés

Siofokra mennenk augusztus elso heten..

Tudtok ajanlani helyeket? Ahol talan meg lesz hely es nem horror ara van?

2-en mennenk a legjobb baratnommel

2017. júl. 9. 16:28
 1/8 anonim válasza:
Bocsi, de ez ismérősök nélkül veszett ügy....
2017. júl. 9. 16:57
 2/8 anonim válasza:
*ismerősök
2017. júl. 9. 16:57
 3/8 Dzseri ***** válasza:
sátor és irány a kemping :-D
2017. júl. 9. 17:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Teljesen nevetséges árak vannak Siófokon, repjeggyel olcsóbb egy szeptember végi 5-6 napos Ciprus vagy Korfu, inkább választanám azt.
2017. júl. 9. 23:17
 5/8 anonim válasza:
Kisebb,kevésbé igényes apartmanokat találhatsz még,vagy olyat,ami horroráron van és rengeteg szoba van benne.Menj fel egy szálláskeresőre és próbálkozz,nincs azért még olyan késő.
2017. júl. 10. 15:16
 6/8 anonim válasza:
Kemping biztos van, az tök jó mi is mindig kempingezni megyünk de én szeretem nagyon:)
2017. júl. 10. 22:19
 7/8 A kérdező kommentje:
Meg talaltam egy jo parat igazabol nem horror aron!Petofisetanytol 15perc setanyira talaltam egy kimondottan szep es olcso helyet!Koszi a segitsegeket
2017. júl. 11. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Studio apartmanok vannak amit olcsóbban találsz és a parttól távol lévő házakat. A többinek olyan ára van, hogy annyiból elmész az Olasz vagy Horvát tengerre is.

A kemping is sokat drágul még a tavalyi árhoz is képest.

2017. júl. 11. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!