Általában minden hotel szobában van egy Biblia. Azt el szabad vinni?
Ez annyira magyar, hogy arra szavak nincsenek.
Anyósom miatt ég rendszeresen a pofám, hogy ami a szállodában van, kicsi és mozdítható, azt elhozza. Akkor is, ha semmi szükség rá. Undorító.
Először is, ezt a magadfajta, és hasonló lesajnáló jelzőket kéretik hanyagolni. Nem tudom, hogy egyesek honnan veszik, hogy lopkodni szoktam...
Pont ezért kérdeztem meg!
"Nem tudom, hogy egyesek honnan veszik, hogy lopkodni szoktam..."
Olvasd már el a kérdésed mégegyszer!
Kérdező!
Tudod mi a különbség aközött, hogy egy hotel szobáját kiveszed avagy megveszed?!
Ha a szüleid nem magyarázták el, akkor majd az a nagy darab biztonsági őr a kijáratnál "elmagyarázza", mielőtt átad a helyi rendőröknek!
Mielőtt újabb kérdésként kiírod, az ágyat, az asztalt és a tv-t sem viheted haza!!
a tevet el lehet vinni vagy csak helyben szabad nezni?
:D :D :D :D
Az értelmes válaszokat köszönöm, a hülyéket meg sajnálom.
Az utolsó válaszolóknak üzenem, hogy hogy egy tevét biztosan nem vinnék innen haza. Fázna Mo-on. Másrészt meg nagydarab biztonsági őr nincsen, nem a Tesco-ban szálltam meg. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!