Kezdőoldal » Utazás » Szállások » A családommal június végén...

A családommal június végén megyünk LIDO DI JESOLOBA. Aki már járt ott mesélne, hogy milyen?! Egy szállodában fogunk megszállni és az is érdekelne hogy valahol GRILLEZÉSRE van lehetőség? Ja és persze az ÁRAKról is irhattok

Figyelt kérdés

2017. máj. 15. 12:56
 1/5 anonim ***** válasza:
48%
Mi az milyen? hosszú homokos tengerpart, amúgy meg ugyanolyan mint az összes többi adriai tengerparti város/falu.
2017. máj. 15. 13:00
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Egy igazi hamisitatlan olasz adriai turistagettó!
2017. máj. 15. 13:37
 3/5 DinsdalePiranha válasza:
86%

Voltam párszor (sokszor).

Jesolonak szerintem a középső ill. a nyugati része jobb, persze ez szubjektív vélemény. Egy átlagos nap a következőképpen zajlik: felkelés/reggeli, majd ki a strandra. (Ha szállodában vagytok, a hotelnek van saját része a parton, ahol a szálló nevével ellátott nyugágyat/napernyőt lehet igénybe venni.) Strandolás, eközben kb. 2 percenként érkeznek hozzátok a mozgóárusok. (A keleti nők hennát és masszázst, pakisztániak napszemüveget és egyéb szirszart, feketék pedig törölközőt, GUCCI táskát, Rolexet árulnak zömmel. :D Egy idő után immunissá válsz rájuk.)

13h körül vissza a strandról, mert egyrészt nem lehet egész nap kint lenni, hiába van napernyő meg nyugágy, mert délben nyáron kb. kibírhatatlan. Viszont 13h körül MINDEN BEZÁR (szieszta) és 16-17h körül nyitnak újra. Ezután vacsora, majd a jesoloi nép mindennapi szórakozása, a "korzózás fel s alá" következik. (Aki nem akar minden este kilométereket gyalogolni, azt egy dotto elviszi pár euróért.) Az éjszakai élet klubokban - de gyakran szabad téren - zajlik, van, hogy hajnali 2-ig dübörög a zene. Ezen kívül júniustól kb. szeptemberig minden héten csinálnak vmi turista-elfoglaltságot (van, hogy fúvószenekar masíroz végig a főutcán, van homokszobor kiállítás stb.)

Árak nem vészesek, egy ebéd kb. 4-5 ezerből/fő megvan, de vannak pizza szeletbárok, ahol olcsóbb. Éttermek esténként dugig, simán előfordulhat egy fél órás sorban állás a bejáratnál.

Tanácsok:

a. vigyetek szúnyogriasztót, kenőcsöt etc (néha mocsoksok a szúnyog

b. ha tehetitek, menjetek el a környékre kirándulni (ha érdekel, írj, elég sok jó célpontot ismerek

2017. máj. 15. 18:30
 4/5 anonim válasza:
ha szereted a aqua-parkokat, van ott egy egész jó
2017. máj. 17. 01:52
 5/5 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett a hely.Az aquapark az tenyleg nagyon jo,nagyon szépen megvan csinálva rengeteg csuszda hatalmas medencék,közben egyébként rengeteg program van,vizi tornátol kezvdve a gyerekeknek mesés eloadasig minden.Van Jesoloban azthiszem egy tropicarium is. Egyebkent rengetek bolt,kajalda,tipikus homokos strand,rengeteg a turista,este pörög az élet.A tengerparti szállodáknak általában van kulon strand része,napágyakat is kaptunk.Szerintem Jelozo olyan mint többi olasz város.Velencétől nincs messze közvetlenul hajo is megy oda ha jol emlekszem.Szerintem szeretik a magyarokat :D étterembe is odáig volt egyik csaj hogy magyarok vagyunk mondta hogy nagyon rendesek a magyarok:D Volt boltos aki probált magyarul beszelni is.Az árak szerintem nem drágábbak mint itthon.Ott is van olcsobb hely és drágább. Fagyin néztunk nagyokat mert itthon elég sok fagyis ad ilyen kis gombocokat ott viszont mindenhol hatlamas adagokat adtak ugyannyi pénzért mint itthon. A hatalmas vödrös nutellát azt mindenhol árulják nem tudom mért xd
2017. máj. 21. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!