Miért nem szeretik es javasolják többen a Booking.com használatát?
Azért, mert ha zűr van, akkor kezdődik a ping-pong a szállás meg a booking.com között, hogy melyikük szabta el. Ha nincs zűr, akkor minden csodás, nekem több mint ötven booking.com-os foglalásom volt már, és eddig minden rendben ment. Igaz: én nem foglalom a legolcsóbbat és eléggé megnézem, mit lehet találni a gugliban arról, amit lefoglalok.
Én nagyon járom a világot már 11 éve, évi kb. harminc repülőúttal és csak a legelsőt szúrtam el, amikor San Franciscóban egy ócska hostelben vettem ki szobát. Azt kapod, amiért fizetsz.
Egyszer sem volt rossz tapasztalatom.
Mindig elolvasom a visszajelzéseket. És nem foglalok úgy, hogy előre leemeljék az egész összeget a számlámról (általában a helyben fizetést preferálom).
Októberben 1 hónapig keringtünk Európában autóval, feleségemmel, nászút címén, úgy, hogy mindig 1-2 nappal előre foglaltuk a következő szállást. Egyszer sem volt baj a visszaigazolásokkal, mindig azt kaptuk amire számítottunk. Néha még többet is.
Ahogy nézem az előttem válaszolók is hasonló véleményen vannak. Kiváncsi vagyok ki és miért nem javasolja a bookingot. És mi az alternatívája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!