Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ha lemondom a szállást,...

Ha lemondom a szállást, levonhatják a pénzt?

Figyelt kérdés
Lefoglaltam a sunshine.co.uk oldalon egy szállást,a jövőhéten vonnák le a teljes összeget,de most olyan rosszakat olvastam róla,így inkább nem velük utaznék! Ha mailba megírom,mégsem kérem,ők levonhatják? Számlaszámot meg kellett adni,1 fontot próbaként már lecsaptak.
2017. ápr. 9. 08:21
 1/10 anonim ***** válasza:
El kellene olvasni a szerződési feltételeket.
2017. ápr. 9. 08:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, levonhatják, ha nem nézel utána, hogy mi áll a szerződési feltételekben, hogyan lehet lemondani, felszámítanak-e lemondási díjat, stb.
2017. ápr. 9. 08:53
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi. :) Akkor leveszem a pénzt és nem tudja lecsapni! Ha nem tudja levenni,akkor nem él tovább a foglalás,úgy értelmezem!
2017. ápr. 9. 09:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk, hogy te milyen feltételekkel foglaltál szállást?
2017. ápr. 9. 10:02
 5/10 A kérdező kommentje:

Egyébként a hotelhez nem érkezett a nevemre foglalás,nem tudnak rólam!!

Ahogy olvasgatom a véleményeket,elég sok embert megszívattak,4 nappal indulás előtt szólnak,hogy mégsem mehetnek oda.Igaz,felajánl másikat,de km-ekkel távolabb!

2017. ápr. 9. 10:02
 6/10 anonim ***** válasza:
Mi a loveholidays-el voltunk télen Afrikában, Angliában élünk. Ők nagyon rendesek, még telefonon is felhívtak, hogy pontosítsunk mindent, egy-két apróságot nem értettek, mielőtt levették a pénzt, egy másik barátunk szintén velük volt,őket ugyan nem hívták, mert a foglalás zökkenőmentes volt, mindenki el-, és visszajutott, őket ajánlom.
2017. ápr. 9. 10:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Bocsi amúgy, tudom, hogy nem ez volt kérdés, és offoltam, de gondoltam ajánlok egyet, ha utazni akartok. :)
2017. ápr. 9. 10:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi ,néztem. :) De sajna úgy értelmezem komplett utazást ajánl,repjeggyel! A repülőjegy már meg van,csak szállás kell-ene!
2017. ápr. 9. 11:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Hiába veszed le a pénzt, majd levonják később, vagy behajtják :)
2017. ápr. 9. 12:02
 10/10 A kérdező kommentje:

9# Úgy tűnik,hogy nem! Legalábbis remélem,ha jól értelmezem,gyenge angolommal! Remélem van itt profi angolos,aki megerősít benne!

""When a visitor chooses to pay offline then he/she undertakes that the product(s) selected may not be any longer available. Confirmation of order in this case is made when we receive full payment of the product(s) selected.

Our Online Booking services are provided on an "as is" basis and we do not make any representation or warranty, express or implied, as to the availability of any product(s) or other Holiday Arrangement. ""

2017. ápr. 9. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!