Akik szálltak már meg hostelben tudnának segíteni?
Köszönöm a válaszokat, de nem fogok másik szállást keresni.
Az utolsó kettőtől kérdezem, hogy ti szálltatok-e már meg hostelben? Mert a kérdésem elsősorban azokhoz szólt, hogy mik a tapasztalataik.
"pl. ha turistaként mész valahova, akkor a legfölöslegesebb dolog a laptop."
Ez csak akkor igaz, ha van tableted, nagyobb okostelod. Ha alaposan be akarod jarni a varost, akkor rengeteget kell kutakodnod latnivalok, tomegkozlekedes meg hasonlo infok utan, laptop-tablet vegtelenul hasznos.
Kerdezo: hostelben csak olyansmit hagyj orizetlenul, amit nem bansz, ha elveszitesz. Meg ott megismert emberre se bizz semmi ertekeset. Hostelek a legolcsobb szallasok, sokfele ember megfordul ott, PhD-s csucsmernoktol utolso sehonnai bitang emberig :). Jartam mar parszor hostelben, sosem loptak meg, csak egyszer majdnem, de en nagyon ovatos vagyok, es amugy is vallaltam a kockazatot.
A sajat lakattal zarhato szekrenyekben se bizz, egy pici lakatot egy ilyen hosszunyelu, vas vago olloval (nem tudom a szerszam pontos megnevezeset) egy pillanat alatt leszednek.
Ja es meg nagyon draga varosokban is lesznek nagyon csori emberek, akiknek egy laptop konyorogni fog, hogy magaval vigye! :D
"Ez csak akkor igaz, ha van tableted, nagyobb okostelod. Ha alaposan be akarod jarni a varost, akkor rengeteget kell kutakodnod latnivalok, tomegkozlekedes meg hasonlo infok utan, laptop-tablet vegtelenul hasznos"
Ja, hát nem vagyok olyan lusta, hogy azt a 2 órát ne tudjam utazás előtt rászánni arra, hogy megnézzem a látnivalókat, közlekedés alapjait. A legtöbb szálláson van ingyenes térkép, és mint helybeliek, tudnak segíteni a többiben. Ha meg eltévedek, és meg akarom nézni, merre kell mennem, akkor úgysem fogom az utcán a laptopomat vagy egy tabletet elővenni, hiszen a telefon kijelzőjén is láthatok annyit, hogy jobbra kanyarodjak-e vagy balra.
"Ja, hát nem vagyok olyan lusta, hogy azt a 2 órát ne tudjam utazás előtt rászánni arra, hogy megnézzem a látnivalókat, közlekedés alapjait."
Ha te 2 ora alatt atnezed egy Parizs/London meretu varos latnivaloit, es meg is jegyzed ezeket meg a tomegkozlekedest nagyvonalakban, leborulok elotted. :)
Velem sokszor elofordult mar, hogy beterveztem egyvalamit, aztan a helyszinen kiderult, hogy az zarva van, vagy teljesen mas az idojaras, es akkor az ut hatralevo reszet ujra kellett tervezni, ilyenkor a laptop hasznos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!