Egy szállodából el lehet jönni hajnalban? Mondjuk 3kor?
Igen. Én ilyen esetben bejelentkezéskor szoktam szólni, hogy ez a helyzet, éjjel kell majd kicsekkolnom. Eddig egy helyen kérték, hogy akkor előre fizessek, mert az éjszakai portás nem kezel kasszát. Szóval távozáskor csak a kulcsot kellett leadnom neki.
A többi helyen simán lehetett fizetni is éjjel.
Így is, úgy is tökéletes a megoldás; gond sosem volt.
Pontosan így szoktam, ahogy az előző írja. Ha reggel korán kell indulnom, még előző este fizetek, amkor bőven van idejük a recepciósoknak. Így reggel már csak a kulcsot / kártyát kell leadni.
Egyszer az is megtörtént, hogy egy hasonló hajnali távozáskor feljánlották, hogy bőven az étterem nyitása előtt adnak reggelit.
Egyetértek a 4-5-sel. Valóban így működik.
Még az 5-höz kiegészítés, hogy ha nem ajánlják fel, akkor kérheted is az elvihető reggeli csomagot. Ez nem szívesség, hiszen a reggeli benne van az árban. És ugye te már nem tudsz reggelizni, így kapsz egy kis csomagot, amit elvihetsz.
Persze, barmikor, max előző este jelezd ès ha kell rendezd a számlát.
Mi múlthèten is 3.30kor jöttünk el a hotlből, ahol nem is volt èjjeli recepciò, de előző este fizettünk, kulcsot meg a megbeszèlt helyre tettük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!