Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Booking kérdés. Kicsit zavaros...

Booking kérdés. Kicsit zavaros szitu?

Figyelt kérdés

Bookingon foglalt szobára az volt írva,fizetés a szálláshelyen,előfizetésre nincs szükség! Szándékosan ezt foglaltam,nem ami nem visszatérítendő,pedig az jóval olcsóbb volt!

Mielőtt lefoglaltam,rákerestem és megtaláltam a honlapjukat. Felvettem velük a kapcsolatot,de ott,úgy sem volt olcsóbb a szoba,mint a Bookingon.Küldött egy számlaszámot,fizessem be. Nem átutalni,befizetni,ami nekem furcsa volt. Így inkább a Bookingon foglaltam le,meg is írtam nekik!

Ma itt irogat,fizessem be a 25%-ot.Irtam,nem erről volt szó,majd ott kp odaadom. Erre fel visszaír,március 10-ig nekem azt ki kell fizetni! Májusba mennék egyébként!

Nem valami csalók ezek?Miért kéri,hogy márpedig most fizessem,mikor nem erről volt szó!

Ha ők meg zárolni akarnak valamennyit,azt nem szó nélkül megcsinálják?

Naa,lehet kicsit zavarosan írtam le,bocsi.

2017. márc. 3. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
15%

Kicsit túltoltad ezt a történetet.

Ha ennyit keresgéltél, már ráakadhattál volna néhány hasznos booking.com szabályzatra, szálloda értékelésre, hasonló kérdésre.

Nem tetted.

No jó. Ha a szállásadó azt kéri, fizessél, és te nem fizetsz előleget, úgy bsz ki, mint macskát szarni.

Szabad a döntés. De vagy ott alszol, vagy a híd alatt.

Van még kérdés?

2017. márc. 3. 20:30
 2/8 A kérdező kommentje:

Nem túltoltam,utánanéztem! :) Olvasgattam,nem jutottam előrébb,mert ugye az van irva:fizetés a szálláshelyen! Telefonáltam 3x,nem tud magyar ügyintézőt adni,foglalt mind!

Mi az,hogy kib@ sz? Nem vagyok megijedve,több mint két hónap van,van lehetőség még foglalni bárhol ha így törli!

Nekem az furcsa,miért nem zárol szó nélkül,miért Én fizessek be a számlájukra? Érted? !

2017. márc. 3. 20:40
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Az a zavaró, hogy ki van írva: fizetés a szálláshelyen - erre te mégis felhívod, értetlenkedsz, kínos helyzetbe hozod, ki tudja mit értett meg a telefonálásból... Vagy az is lehet, hogy ráérzett: itt egy Hitetlen Tamással van dolgom, majd jól megvágom...

Ha egyszer rákattintottál a booking.com-ra és ott foglaltál, akkor csak a visszaigazoló e-mailt vár, írd ki és májusban érkezz meg. Nincs szükség telefonálásra, semmi másra.

2017. márc. 3. 21:43
 4/8 A kérdező kommentje:

3# Olvasd el kérlek mégegyszer amit kiírtam!

Senki nem hívta fel a hotelt!

Kinéztem a Bookingon a szállást,rákerestem,megtaláltam,de Bookingot kihagyva sem lett volna olcsóbb! Ezért a Bookingon foglaltam le,amit megírtam neki és olyan szobát,ahol nincs szükség előfizetésre!

A Bookingot hívtam volna,de nem értem el,hogy most mi van?

Ha előre ki kell fizetni,nincs azzal baj,csak akkor úgy hirdesse! 10-12 ezerrel olcsóbban volt az kitéve,de választottam a drágábbat! Ennyi

2017. márc. 3. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Hívd fel a booking.com-ot!
2017. márc. 4. 01:08
 6/8 A kérdező kommentje:

Őket hiába hívom,elérhetetlenek,lassan már egy kártya lemegy a vasasszonyra! :/ De talán megoldódott,lefényképeztem a visszaigazolást,elküldtem az email írójának. :) Bocsánatot kért! :) Talán azt nem értette meg,hogy mégis a booking-on keresztül foglaltam,nem egyenesen a hoteltől! Minden esetre,felhívom a hotelt indulás előtt pár nappal,nehogy bekavarjanak itt utolsó napokban! :)

Köszi a válaszokat! :)

2017. márc. 4. 10:09
 7/8 anonim ***** válasza:
57%
Olvasd el a 3-as választ: ha a booking.com-on keresztül foglaltál, akkor az szentírás - nem kell sem írni, sem telefonálni - csak menni.
2017. márc. 4. 13:26
 8/8 anonim ***** válasza:
53%

1# és 7# Képességedet meghaladja ennek a kérdésnek a megértése,kényszeredetten ne válaszolj rá! Nélküled is megvan a gyakori,hidd el!

Kérdező:Talán a foglalások kezelését más végzi,így akivel leveleztél,nem tudhatta vagy mint írod,félreérthette,hogy te lefoglaltad már a booking.com-on,azért kérhetett előleget,biztosítékként.

Igazolja ezt az is,hogy bocsánatot kért a félreértésért.

A biztonság kedvéért utazás előtt csörgesd meg őket,rendben van-e a foglalás.A vakvilágba normális ember nem utazik,főleg ha távoli hely,hanem biztosra megy.

2017. márc. 4. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!