Bookingon foglalt szobát kp kell fizetni helyszínen?
Vagy tegyem kártyára a pénzt és ott levonják?
Csak annyit ír,hogy ellenőrzés céljából zárolhatnak,többi az érkezés napján fizetendő!
De ha ráteszem,ők zárolják és mégis kp kér,mit csinálok,hiszen milliomos nem vagyok,hogy mindkét helyen legyen 160ezer.Tapasztalat?Köszi
Nekem még soha sem kellett előre fizetnem, pedig már sokszor foglaltam azon az oldalon keresztül.
Még a kártyaadataimat sem adtam meg soha.
A kijelentkezéskor kiállították a számlát, ami ugye nem csak annyi, mint amennyi a foglaláskor szerepel, hanem benne vannak egyéb tételek is - pld. ottani fogyasztás, minibár,étterem, egyéb szolgáltatások - szauna, kölcsönzés... - és akkor fizettem. Az IFA-t kell egyedül KP-ban, a többit tetszés szerint Kp., bankkártya, SZÉP-kártya...
Abszolút szállodától függ. Van, amikor előre le is veszik a pénzt, van, amikor csak zárolják, aztán ott fizeted, ahogy akarod. Akkor, ha kp-val fizetsz, a zárolást persze azonnal feloldják.
Olyan is volt, hogy még csak zároláshoz sem kértek kártyaszámot, semmi "biztosítékot" nem akartak: simán odamentem, és fizettem.
Szóval totál szálloda-függő.
Háát elég rizikós! Nekem sem szokott a kártyán pénz lenni,most is csak egy kevés van rajta,tudjanak esetleg két napit zárolni! De ha leakarná csapni és nincs rajta,akkor meg törölheti simán a foglalást?
Azt hiszem,biztonságosabb annyit rátenni,amibe a kerül pontosan,indulás előtt meg pár nappal érdemes lehet felhívni őket!
Köszi mindenkinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!