Mennyire megbízható az airbnb?
Az airbnb -nek semmilyen megbízhatósága nincsen. De komolyan. Egy normál szálláskeresővel mint a booking.com megteheted hogy a hotel weboldalán vagy esetleg telefonon magad foglald le, kényelmesebb ritkán esetleg olcsóbb a booking.com-on. Az airbnb-n viszont pont olyan Józsi bácsi adja ki a nem használt szobát/pincét/lakást/villát/kastélyt mint a szomszédod. Az egyetlen biztonsági szelep a korábbi vendégek jelentése. Ha látsz egy csomó pozitív visszajelzést, minden rendben. Ha nem.... akkor zűr van. Nem olyan értelemben, hogy elbukod a pénzed, mert a szállás nem létezik -- ha megérkezel a szálláshelyre és nem tudod elfoglalni, akkor az Airbnb visszaadja a pénzt és segít másik helyet találni. Hanem hát lehet, hogy a hely nem olyan ahol maradni szeretnél. Nekem egy benzinkúttal összeépült ócska motelben próbáltak kiadni így szobát például de szerencsére rájöttem (és azt jelentettem is az Airbnb-nek mert hotelszobát tilos ott listázni). A másik probléma, hogy az oké, hogy az Airbnb megpróbál neked szállást keresni ilyen esetben de az csöppet sem biztos, hogy sikerülni fog.
Tehát: fényképpel és visszajelzéssel bőven ellátott helyet érdemes választani, akkor nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!