Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Omisban tengerparthoz közeli...

Omisban tengerparthoz közeli szállást keresnék. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés
5 családról lenne szó, egy apartmanban szeretnénk megszállni, de nem tudom hol találhatnék ilyet. 3db 4 fős és 2db 5 fős szobáról lenne szó ami lehetőleg el legyen szeparálva egymástól. A segítségeteket előre köszönöm!

2017. febr. 5. 13:53
 1/8 anonim ***** válasza:

Trivago

Booking

2017. febr. 5. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
airbnb
2017. febr. 5. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Google.
2017. febr. 5. 15:33
 4/8 A kérdező kommentje:
AZ első kettő kommentelőnek köszönöm! És a harmadiknak üzenem, hogy nyilván próbáltam, csak gondoltam hátha valaki tapasztalt és volt már ilyen nyaralása és tud valamit ajánlani. Nem kell feljönni az oldalra és mondani az "okosságaidat".
2017. febr. 5. 15:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Ez nem okosság, aki internetet használ bármit meg tud nézni, képpel, leírással, elérhetőséggel bármit. Nem kellene már a netezőknek annyira ellustulni, hogy semmit nem képesek már megnézni, kiválasztani ami nekik tetszene, kell.
2017. febr. 5. 19:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Természetesen nem azért írtam ki ide ezt a kérdést, mert lusta vagyok keresgélni. Kerestem nagyon is sokat, de nem találtam semmit. Voltam utazáskiállításokon, a Google-t és társait már használtam. A személyes tapasztalatokra voltam kíváncsi.
2017. márc. 18. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Mi kempingben voltunk, de apartmanok végig vannak a part közelében, azért kellene rákeresni,mert képpel,árakkal vannak.

Itt van pl egy olcsó

[link]

2017. márc. 19. 08:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! :) Mindenképp megnézem
2017. márc. 22. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!