Tudtok Kelet-Magyarországon jó helyet vadkempingre?
Olyan erdős területre szeretnék menni egyedül, ahol felverhetek egy sátrat, és megalhatok egy éjszakára a természetben
Természetesen szemetet nem hagynék, és vigyáznék az élővilágra
Ehhez miert kell,vagy mit kéne ajanlanunk?
Ha nem termeszetvedelmi vagy maganteruleten csinalod akkor gond egy szal se
Rengeteg ilyen hely van az országban. K-MO nem annyira gazdag a nagy erdőkben, de pl. Debrecen környéke már eléggé :) Nagyobb erdők mélyén, a földutakról, ösvényekről jócskán letérsz, hogy véletlenül se botolhasson beléd senki és az utakról se lehessen meglátni. Gugli Földön kinézheted a helyeket és odaérve pontosítasz :) Nagyon ajánlott, hogy a táborhely elfoglalását ne lássa senki, nem jó meglepetés pár suhanc éjjelre. Én többször úgy aludtam úgy, hogy éjszakába fordulva bringázás alatt kerestem helyet (amik aztán úgy beváltak, hogy visszajártam rájuk) Sátor helyett érdemes kipróbálni a kevéssé elterjedt függőágyat, pár deka és körökkel kényelmesebb, mint egy polifoamon vergődni.
Az erdő látogatása: 91-93 §:
Viszont nem diffrenciál állami és magánerdőt.
A Bocskaikertet nézegettem, hogy ott rengeteg erdős terület lehet, remélem nincs elkerítve, és ott nem zavarnék senkit :D
Ha lehet, előtte felkeresném a tulajt a biztonság kedvéért, nehogy az éjszaka közepén bekopogjon a kis kuckómba hogy mit keresek ott
A legjobban tényleg az emberektől félek (tudjátok milyen etnikumtól), mivel alvás közben simán leütnek vagy elvágják a torkát az embernek, ha látják hogy értékes dolgok vannak a tábor körül
A tulajdonos megtalálásához sok szerencsét - tudod, nem úgy megy ez, hogy ott a kis réztábla minden facsoport mellett a tulajdonos mobilszámával.
Az pedig tény, hogy a vadkempingezőre nézve az ember a legveszélyesebb állat, de azért azt túlzásnak érzem, hogy így rettegsz a cigányoktól. Tudom miről beszélek, sok időt töltöttem Kelet-Magyarországon és bár sokan szeretnék ezt terjeszteni, ez valójában nem Venezuela, hogy rögtön átvágják a torkodat egy bicikliért.
Lehet nem vágják át a nyakát, de jogos a dolog.
Simán el tudom képzelni, hogy elverik.
Szerintem keress valami csoportot Facebookon, ahol vannak a környéken ismerős tagok, majd azok megmondják.
Elég nagy a "Nagy Magyar Alföld" :))
Ha teljesen sík területet választol, pl. egy marha-legelőt, valamelyik gémes-kút-itató mellett, akkor már messziről látod, ha valaki közeledik.
Ha pl. a Tisza, vagy akármelyik folyó árterén, a zöld fás, füves részen versz sátrat, akkor egy kicsit rejtve vagy. És akkor ezek nem is magán területek, hanem állami.
Szóval választék van rengeteg.
"A legjobban tényleg az emberektől félek (tudjátok milyen etnikumtól), mivel alvás közben simán leütnek vagy elvágják a torkát az embernek, ha látják hogy értékes dolgok vannak a tábor körül"
Ellenséges területen mindig úgy verünk tábort, hogy körberakjuk claymore aknákkal, így nem érhet minket meglepetés.
Áh, ők már a levegőbe beleszimatolva is érzik a taposóaknát mert fémből van, vinnék egyből a méhbe :D
Olyan csapda kéne mint amilyet az Ewok-ok használtak , hogy egy hálóra rálép, azt valami felhúzza és akkor ott lógna Lakatos Ermeksz meg Kalányos Sznúpdog gúzsba kötve
(Dehogy, vicceltem :DD)
Kilenclyukú híd a Hortobágyon.
Közel-távolban senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!