Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ki volt már a four season...

Ki volt már a four season hotelba? Kinek mi a véleménye róla?

Figyelt kérdés

2017. jan. 24. 19:41
 1/4 anonim ***** válasza:

A budapestiben?

Vagy masik helyszin is erdekel?

2017. jan. 25. 01:44
 2/4 A kérdező kommentje:
Legfőkébb a budapestire gondolok de más helyszin ís szóba jöhet
2017. jan. 25. 08:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen ki van alakítva, jók a szolgáltatások, a szobák talán egy kicsit nekem ridegnek tűntek. Nagyon vastag pénztárcát vigyél ha oda készülsz.
2017. jan. 25. 15:13
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy masik helyen voltam egy Four Season-ben. Nem aludtunk ott, uzleti ebed miatt voltam, de felmentunk az emeletre megmutattak nehany szobat, megneztem a spa reszet, a medencet, es lent kajaltunk az etteremben.

Mi a velemenyem? A nevehez meltoan extra luxus minden. A mosdoban szappan, kezkrem meg egyebek es kismeretu rendes turulkozok, nem am papirszalveta ;)

A bejaratnal egy akkora vaza liliom amit el se tudsz kepzelni.

Decemberben voltunk, ugyhogy a karacsonyi diszek mar fent voltak. En csak pislogtam olyan nagyon szep es izleses volt az egesz. Az ettermi kiszolgalas szuper volt. Csak egy salatat ettem es uccsit ittam, ugyhogy nem tudom azt mondani hogy valami eszmeletlen belszint meg kuriozum bort ittam hozza. A kaja finom volt mint a legtobb etteremben altalaban.

2017. jan. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!