Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Hova érdemesebb nyaralni...

Hova érdemesebb nyaralni menni? Bulgária, Napospart, vagy Olaszország, Rimini? És tudtok esetleg konkrét szállást is?

Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 04:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem tudni milyen elvárásaid vannak egy nyaralástól.
2017. jan. 19. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Es te tudsz valami konkrétat írni a 2 helyen kívül?
2017. jan. 19. 08:23
 3/10 anonim ***** válasza:

Csakis Olaszországba, mert rendkívül olcsó a nyári főszezonban a szálloda a tengerparton.

:)

2017. jan. 19. 20:39
 4/10 anonim ***** válasza:

Én inkább oalszországba mennék, szállást ne nagyvárosban nézzetek, faluban, kisvárosban sokkal olcsóbb pl Hollandiában Amszterdam kb legolcsóbb hostelének a másfélszereséért Enschede-ben már 4*-os szállást kapsz.

Persze nem mindegy milyen szállást akarsz, az 5*-os wellnes hoteltől a "bread&breakfast" szállásig minden van, ha csak aludni kell egy hely az utóbbit ajánlom, tulajdnomképpen elég egyszerű, kapsz egy faék szobát, semmi elegancia, reggelit aztán mehetsz utadra de olcsó.

2017. jan. 20. 09:00
 5/10 anonim válasza:
Egy jóféle RB&B és fillérekből megvan.
2017. jan. 20. 18:10
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
3. alternatíva: Balcsi, és az északi oldala, mert onnan sokfelé lehet kirándulni.
2017. jan. 22. 11:03
 7/10 anonim válasza:
79%
Riminiben jártam tavaly.Unalmas,csúnya a tenger zavaros mint a Balaton,nincs élővilág a vízben búvárszemüveggel órákat nézelődtem csak ritkán láttam halakat.A parton rengeteg a kisgyerek ezért csak családdal utazóknak javaslom,pihenésre alkalmatlan a part.Nagyon drágák az italok pl:sör 4 eurótól indul. Riminiben semmit nem lehet csinálni csak napozni.Arrébb kell menni kb 20-40 kiló méteren van vidámpark nagyon jó egy napos program de számíts az 1-1.5 órás sorban állásra,delfin bemutató határeset,csúszda park egy napos program de gagyi és sorban állós ez is. Én alig vártam hogy vége legyen a nyaralásnak, unalmas hely.
2017. jan. 23. 12:35
 8/10 anonim válasza:
Lemaradt:Én nálam közeli helyek között Horvátország a favorit. De inkább Bulgária mint az Olasz Rimini
2017. jan. 23. 12:36
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Családdal megyünk mi is, két gyerekkel. Ár/érték arányban szinte mindenkitől azt hallom, hogy egyénileg családdal Bulgária a nyerő. Olaszországról sok jót hallok, de azt mondják le van maradva 50 évvel. Valamiért többször hallottam már azt a hasonlatot, amit az utolsó hozzászólásban, hogy olyan mint a Balaton...
2017. jan. 24. 07:22
 10/10 anonim válasza:
Rimini-t nem ajánlom gyakorlatilag ellepték a bevándorlók az egész partot.Pihenésre sem alkalmas mert óránként helikopterek köröznek gondolom a migrik miatt és gyakorlatilag folyamat zaklatnak hogy vegyél füvet vagy valami sz.rt amit árul.A partól kb 1 km-re volt a szállás ígya partra lejutni kényelmes volt.Rimini jó hely de csatlakozom egy előző válaszolóhoz elég drága vannak koncertek folyamatosan de este nem nagyon mozdultam ki mert sok fura alak volt a szálláson is.Július közepén voltam ott az idő nekem tul durva volt 11-14 óráig partra menni felér egy kiképzéssel.Késöbbi órákban már kellemes.Mindent összevetve nem éri meg.
2017. jan. 24. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!