Hova érdemesebb nyaralni menni? Bulgária, Napospart, vagy Olaszország, Rimini? És tudtok esetleg konkrét szállást is?
Figyelt kérdés
2017. jan. 19. 04:06
1/10 anonim válasza:
Nem tudni milyen elvárásaid vannak egy nyaralástól.
2/10 anonim válasza:
Es te tudsz valami konkrétat írni a 2 helyen kívül?
3/10 anonim válasza:
Csakis Olaszországba, mert rendkívül olcsó a nyári főszezonban a szálloda a tengerparton.
:)
4/10 anonim válasza:
Én inkább oalszországba mennék, szállást ne nagyvárosban nézzetek, faluban, kisvárosban sokkal olcsóbb pl Hollandiában Amszterdam kb legolcsóbb hostelének a másfélszereséért Enschede-ben már 4*-os szállást kapsz.
Persze nem mindegy milyen szállást akarsz, az 5*-os wellnes hoteltől a "bread&breakfast" szállásig minden van, ha csak aludni kell egy hely az utóbbit ajánlom, tulajdnomképpen elég egyszerű, kapsz egy faék szobát, semmi elegancia, reggelit aztán mehetsz utadra de olcsó.
5/10 anonim válasza:
Egy jóféle RB&B és fillérekből megvan.
6/10 anonim válasza:
3. alternatíva: Balcsi, és az északi oldala, mert onnan sokfelé lehet kirándulni.
7/10 anonim válasza:
Riminiben jártam tavaly.Unalmas,csúnya a tenger zavaros mint a Balaton,nincs élővilág a vízben búvárszemüveggel órákat nézelődtem csak ritkán láttam halakat.A parton rengeteg a kisgyerek ezért csak családdal utazóknak javaslom,pihenésre alkalmatlan a part.Nagyon drágák az italok pl:sör 4 eurótól indul. Riminiben semmit nem lehet csinálni csak napozni.Arrébb kell menni kb 20-40 kiló méteren van vidámpark nagyon jó egy napos program de számíts az 1-1.5 órás sorban állásra,delfin bemutató határeset,csúszda park egy napos program de gagyi és sorban állós ez is. Én alig vártam hogy vége legyen a nyaralásnak, unalmas hely.
8/10 anonim válasza:
Lemaradt:Én nálam közeli helyek között Horvátország a favorit. De inkább Bulgária mint az Olasz Rimini
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hozzászólásokat! Családdal megyünk mi is, két gyerekkel. Ár/érték arányban szinte mindenkitől azt hallom, hogy egyénileg családdal Bulgária a nyerő. Olaszországról sok jót hallok, de azt mondják le van maradva 50 évvel. Valamiért többször hallottam már azt a hasonlatot, amit az utolsó hozzászólásban, hogy olyan mint a Balaton...
2017. jan. 24. 07:22
10/10 anonim válasza:
Rimini-t nem ajánlom gyakorlatilag ellepték a bevándorlók az egész partot.Pihenésre sem alkalmas mert óránként helikopterek köröznek gondolom a migrik miatt és gyakorlatilag folyamat zaklatnak hogy vegyél füvet vagy valami sz.rt amit árul.A partól kb 1 km-re volt a szállás ígya partra lejutni kényelmes volt.Rimini jó hely de csatlakozom egy előző válaszolóhoz elég drága vannak koncertek folyamatosan de este nem nagyon mozdultam ki mert sok fura alak volt a szálláson is.Július közepén voltam ott az idő nekem tul durva volt 11-14 óráig partra menni felér egy kiképzéssel.Késöbbi órákban már kellemes.Mindent összevetve nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!