Tudtok e olcsó, de kulturált szállást Bibionén?
Figyelt kérdés
Idén nyáron Bibione tengerparton szeretnénk nyaralni. 1 hét a terv.Apartman vagy Hotel 2 főnek. Eddig nem találtam elfogadható árat és két napja csak szörfözök a neten. 200 ezer ft körül soknak tartom, mert ott van még az utazás és a kaja. Kérek tippeket, hátha tudtok segiteni. Köszönöm! :)2017. jan. 18. 09:09
11/13 anonim válasza:
"általában az egy hét az 6 éjszaka.."
Általában 2x2 is 4 vagy 5?
Amúgy minden NORMÁLIS esetben egy hetes turnus (pl. szombattól - szombatig), az pont HÉT ÉJSZAKA !!
Legalábbis az általános iskolában még...
...azután persze tovább tanul az ember, hogy meg tudja magyarázni a hülyeséget is!
12/13 anonim válasza:
Én még emlékszem azokra a szép általános iskolai "2 napos" kirándulásokra amikor 1 éjszaka volt csak... Érdekes a kérdező is 1hetet írt és ő is csak 6 éjszakát írt. Az egy hét az egyszerűen leírva hétfő reggel indul vasárnap este ér véget, ami igazából csak 6,5 nap,de az emberek általában ezt értik egy hét alatt, rajtad kívül.
Ha vasárnap este azt mondom,hogy a héten nem sütött a nap az is csak 6éjszakát foglal magában mégis egy hétre értjük.
13/13 anonim válasza:
Amúgy a turnust max utazási irodák használják ahol igen, ez így lehet. De ugye te leragadtál az általános iskolánál, én meg tovább tanultam, hogy meg tudjam magyarázni a hülyeséget. Ennek lett egy olyan eredménye is, hogy el tudom intézni a dolgokat és nem az irodákkal kell foglalkoznom, ahogy a kérdező sem irodán keresztül intézte hanem ő maga. Tehátlényegtelen,hogy az irodánál az egy hetes turnus az 7 éjszaka, ha másoknál nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!