Ez hogy mukodik?
Foglaltam szallast 2 ejszakara abban a varosban ahol a baratom lakik, de nem miatta, hanem mert ott fogok viszgazni.
Viszont a szallas 14ezer lesz, 1 fore foglaltam, viszont azt neztem, hogy 2 fonk isannyi a szallas. A baratom meg nem tudja, h ott tud e aludni az utolso nap vagy sem, az majd aznap dol el.
Lehetseges ezt igy megoldani? Vegyem fel a kapcsolatot a szallashellyel es szoljak elore hogy lehet erkezik egy fo? Igazabol nem szallodat foglaltam hanem apartmant ami egy idosebb hazaspare.
Koszonom a segitseget
Egyes, te sem aludtál akkor még kereskedelmi szálláshelyen...
Ha kétszemélyes a szoba és nincs semmilyen pluszszolgáltatas (pl reggeli) az árban, akkor az üzemeltető a pénzénél van akár 1, akár 2 fő alszik ott. kb. csak a vízhasznalat duplázódik, semmi más többletköltség nincs. Meg az IFA-t kell fejenkent fizetni meg.
Mindenképpen úgy lenne a korrekt, hogy jelzed a szállásadónak, ahogy itt nekünk megírtad:
"A baratom meg nem tudja, h ott tud e aludni az utolso nap vagy sem, az majd aznap dol el. "
2-es! Amihez nem èrtesz, ne szólj! Vannak olyan helyek, nem is kevès, ahol egyszemèlyes hasznàlatra kìnálnak 2 àgyas szobàkat.
Kèrdező! Meg kell nèzned milyen tìpusù szobát foglaltál. Ha 2 àgyast, megkötès nèlkül, akkor mehet 2 fő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!