Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Egy 4*-os szállodába fogunk...

Egy 4*-os szállodába fogunk menni és azt írták emailban, hogy a reggelinél és a vagyoránál 4*-os hotelhez méltó öltözet szükséges?

Figyelt kérdés
Ez akkor mit jelent? Mit vegyek fel?

#Szállodaiöltözködés
2016. dec. 18. 08:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én pedig nem értem, mi van mögötte, valóságtartalom biztos, hogy semmi. Voltam már Budapesten is, "vidéken" is jó néhány szállodában, elárulom, hogy mindkét fajtában van olyan, amelyik örülhet, ha van vendég, meg olyan is, hogy te örülhetsz, ha sikerült szobát foglalnod. Nagyjából egyenlő arányban.:-)
2016. dec. 18. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Bp-en a gyakrabban vannak üzleti úton, vidék meg inkább kikapcsolódás, wellness. Minden rosszindulat nélkül.
2016. dec. 18. 13:48
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez igaz, csak épp távolról sem jelenti azt, hogy egy nem budapesti szállodának szükségszerűen lasszóval kell fogni a vendégeket.:-)
2016. dec. 18. 14:09
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Az a hülye, aki a 4-es válaszból egy vidék-Budapest ellentétet olvas ki és primitív pedig az, aki emiatt kapásból lehülyézi a másikat. Ugye megvan kiről beszélek?
2016. dec. 18. 18:41
 15/15 Lidia69 válasza:
kockás pizsama a minimum
2016. dec. 28. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!