Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Romantikus hétvége?

Romantikus hétvége?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

El vagyok veszve, egyszerűen nem találok egy normális hotelt, szállodát stb. , ami megfelelne minden elvárásomnak :D

Áprilisban esküdünk, kis szolid szűk családdal. Utána lenne egy gyerekmentes hétvégénk, amit igazán romantikusan szeretnénk eltölteni.. :D

Olyan szállást keresek kizárólag Budapesten, ahol van a szobában is jakuzzi, és jó lenne, ha volna masszázs, fürdő stb. :) Járt valaki ilyen helyen? Vidékre rengeteget találtam, de mivel tömegközlekedünk így ez kilőve :(

2016. dec. 15. 07:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért van kilőve a tömegközlekedés? Elég sok szálláshely van, ami minimális kompromisszumokkal, de megközelíthető autó nélkül is.
2016. dec. 15. 07:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért , mert péntek kb 5- től vagyunk gyerkőcmentesek - vasárnap délelőtti kijelentkezésig. Ami nagyon tetszene az Gyenesdiáson van, de 3h az út oda Pestről.. :/
2016. dec. 15. 07:55
 3/5 A kérdező kommentje:
Pest vonzáskörzete még beleférne.. Szóval ha van ötleted szívesen fogadom :)
2016. dec. 15. 07:56
 4/5 aHermann ***** válasza:

Szia!

Budapesten a luxus szállodákban (újabbak), vagy kisebb kategóriájú néhány helyen van (pl. Rozália - Óbuda).

Szerintem kb. egy 1,5h út még belefér, és akkor már lehet találni szép számmal... Hotel Eger - Park (De Lux szobától felfelé), Lifesyle Hotel Mátra, Ózon Hotel Mátra, Siófok - Azúr, Residence, Visegrád - Silvanus, Royal Club Hotel, Monor - Nyerges Hotel

2016. dec. 15. 09:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Milyen árkategóriára gondolsz?

A szobában lévő jakuzziban nem vagyok biztos, de masszázs, fürdő az Aquaworld Resortban van.

2016. dec. 16. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!