Romantikus hétvége?
Sziasztok!
El vagyok veszve, egyszerűen nem találok egy normális hotelt, szállodát stb. , ami megfelelne minden elvárásomnak :D
Áprilisban esküdünk, kis szolid szűk családdal. Utána lenne egy gyerekmentes hétvégénk, amit igazán romantikusan szeretnénk eltölteni.. :D
Olyan szállást keresek kizárólag Budapesten, ahol van a szobában is jakuzzi, és jó lenne, ha volna masszázs, fürdő stb. :) Járt valaki ilyen helyen? Vidékre rengeteget találtam, de mivel tömegközlekedünk így ez kilőve :(
Szia!
Budapesten a luxus szállodákban (újabbak), vagy kisebb kategóriájú néhány helyen van (pl. Rozália - Óbuda).
Szerintem kb. egy 1,5h út még belefér, és akkor már lehet találni szép számmal... Hotel Eger - Park (De Lux szobától felfelé), Lifesyle Hotel Mátra, Ózon Hotel Mátra, Siófok - Azúr, Residence, Visegrád - Silvanus, Royal Club Hotel, Monor - Nyerges Hotel
Milyen árkategóriára gondolsz?
A szobában lévő jakuzziban nem vagyok biztos, de masszázs, fürdő az Aquaworld Resortban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!