Reggeli a szobában-ez hogy működik?
Figyelt kérdés
Már rengeteg hotelben szálltam meg a világ minden táján, de mindenhol svédasztalos reggeli volt, egy nagy közös étkezőben.
Most jövőhéten utazunk, és most olvasom a hotel weboldalán, hogy a reggeli a szobában.
Ez hogy működik?? Nem igazán tudom elképzelni.
2016. dec. 4. 15:17
1/4 anonim válasza:
Felviszik a reggelit a szobádba. Én nem szeretem, mert nincs választék, mindenhol hoznak egy kicsit és kész, azt eszed amit adnak.
2/4 A kérdező kommentje:
És mikor hozzák fel? Hány órakkor vagy mi? Mi van ha én pl még alszok mikor hozzák? Bocsi, hogy ennyire hülyeségeket kérdezek, de még ilyennel nem találkoztam .
2016. dec. 4. 15:29
3/4 anonim válasza:
Általában akkor hozzák, amikorra te kéred. Kisebb helyeken szokás ez, nagy hoteleknél ez egy feláras szolgáltatás szokott lenni. De mindig akkor viszik fel, amikor azt te kéred.
4/4 anonim válasza:
Szálloda függő. Ha nem igényel hűtést van hogy előző este bekészítik, vagy reggel kapod meg. Mikor becsekkolsz rá kell kérdezni és ha tovább akarsz aludni akkor jelezd nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!