Hova lenne érdemes menni túlélni?
Figyelt kérdés
Szeretnék idővel kiköltözni valahova ahol túlélőzhetek a pénzés a legfontosabb kellékek megvannak már így készen vagyok. Érdekelne ,hogy hova tudok kikőltözni ahol le tudom magamnak vadászni az élelmet tehát egy olyan hely kell ahol vannak nagyobb termetű emlősök és lehetőleg egy folyó környékén hogy a folyadékkal e legyen gond. Az időjárási körülmény is nagyon fontos mivel nem szeretném ,hogy a szúnyogok által elkapott betegségbe haljak bele ezért egy hűvösebb hly kéne. Nagyon jó lenne ha esetleg egy barlang is fellelhető lenne de ez nem szempont csak egy extra. Ha valaki tudja melyik irányba kéne elkezdeni a keresgélést vagy esetleg van valakinek ponos ötlete attól nagyon szívesen fogadnék tanácsot mert ez nagyon fontos lenne nekem.2016. nov. 26. 16:26
1/7 anonim válasza:
Szüleid tudják, hogy nem leckét írsz, hanem a telefont nyomkodod?
Gyógyszereidet (amiket a doktor úr fölírt) bevetted?
2/7 anonim válasza:
Szóval túlélőzni akarsz, de nem szereted se a meleget, se a szúnyogokat, se a szomjúságot.
Szerintem neked a Vörösmarty téri adventi vásár lesz a megfelelő.
4/7 anonim válasza:
Elso este meghalnal szivinfarktusban egy uregi nyul lattan :').
5/7 anonim válasza:
Neked segít valaki vagy egyedül vagy ennyire kretén?
6/7 anonim válasza:
Ha tenyleg szeretnel tulelozni ne egyedul kezd. Es lehetoleg konnyu terepen. Fontos hogy ismerd a pszichedet, mennyire birod stb ezert erdemes eloszor csapatban majd fokozatosan egyre kevesebben. Es fontos megfogalmaznod a celt hogy miert akarod ezt csinallni, maskulonben vagy ertelme nincs vagy elpatkolsz az elso komolyabb alkalommal. Ja es nem utolso sorban fejleszd az agyadat es a kreativitasodat. De tenyleg miert akarod csinallni?
7/7 anonim válasza:
Erdély kárpátok. Ami nem öl meg az megerősít, kivéve a medve, mert az megöl :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!