Fürdőkádas szállás?
Olyan szállást keresek ahol van a szobában fürdőkád. Ha esetleg valaki tudna ilyet azt nagyon megkoszonnem! :)
Vagy eseteleg ahol ilyeneket tudok keresni.
Eddig csak olyan oldalakat talaltam ahol a furdoben irja, hogy van furdokad.
És melyik országban, földrészen szeretnéd? Az lemaradt.
Amúgy érdekes ízlésed van, mert én például bele nem ülnék egy idegen fürdőkádba.
melyik orszagban???
en tobb100 szallodaban szalltam meg (hotel, motel, kispanzio) es a legtobbx van kad! de en csak beallok zuhanyozni....
Noszvaj OXIGÉN HOTEL****
Nem az összes szobában van kád, ha foglalsz, jelezd a recepción, hogy olyat szeretnél.
Nem olcsó szállás, én 2 éjszakát/3 napot töltöttem itt a kedvesemmel, nagyon jót tudtunk pihenni.
# 4/6 Időpont ma 00:00
Talán mert teljesen más hangulata van...
Szia!
Ahogy írták előttem a jacuzzis szobáknál általában a jacuzzi a szobában van, de nem mindenhol.
Pl. az Ózonban van olyan szoba, hol a nappaliban van jacuzzi, van ahol a fürdőben, Hotel Katalinnál szintén.
HH Palotában a jacuzzi általában a hálószoba sarkában van, míg a HH Pelionban és a Forrásban a fürdőben lett kialakítva.
Szintén bent van a szobában a jacuzzi a Hollókőn most megnyílt szállodában.
Sima kádas szoba van pl. a Crocus Gere Hotelben, Oxigén Hotelben, Villa Fiore lakosztályaiban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!