Hogy tudnám elintézni, hogy visszakapjam a depositomat?
Szóval, szept. 5-én checkout volt a szállodában azt mondták 24-48 óra az átfutás ahhoz h levegyék a szoba árát a kártyámról és a depositot vissza adják. Nos a deposit nem került vissza hozzám azóta se. Írtam több e-mailt is fb üzenetet és semmi reagálás nem volt. a Kártyán még mindig Pending van az összegnél szóval lóg a levegőbe.
Valami tipp esetleg, akivel történt már ilyen?
Általában 1 hét - 10 nap szokott lenni, míg feloldódik a zárolás, de lehet több is kártyától, banktól függően.
Hívd fel a bankod és ők meg tudják mondani pontosan.
amig pending addig ne foglalkozz vele
a bank sem tud vele mit csinalni amig pendig
ha mar atfutott, akkor a banknal reklamalhatsz, de nagyon valoszinu, hogy egyszer csak eltunik az osszeg
no para!
a multkor tankoltam kulfoldon es oda volt irva a kutra, hogy 500 penzt zarolnak a kartyan
kicsit furcsa volt latni a netbankban hogy tenyleg ott lebeg az 500 penz, de par nap mulva eltunt es csak az aktualis osszeg jelent meg, amiert tenylegesen tankoltam...
Nekem volt, hogy beragadt egy zárolás, online fizetésnél egyszer levonták és zárolták is ugyanazt az összeget, gondolom valami hiba folytán. A bankban kb 1 óra telefonálgatás után elintézték a feloldást.
De én kivárnék még 1-2 hetet, hogy mi lesz, valószínűleg fel fogják oldani. A pénzed miatt ne aggódj, azt mindenképp visszakapod.
Minket jól megszívatott az OTP.150 euro-t zároltak Párizsban a szállodában,amit azonnal feloldottak,amint kicsekkoltunk és minden rendben volt.Erre a köcsög OTP kerek 1 hónapig nem oldotta fel a zárolást.
Tanulság.Elfogadtak volna cash-t is a szállodában,ha azt adunk,azonnal pénzünknél vagyunk.
Az OTP válasza ez ügyben a neten:
a kártyatársasági előírásokat figyelembe véve kártyától függően jellemzően 7, 15 vagy 30 nap a foglalás ideje.
Mi felhívtuk az OTP-t,pontosan megmondták,hogy 26-án fogják feloldani,mivel a kártyánk csak egy debit kártya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!