A magyar állam valóban kötelezi a szállodákat, hogy bibliákat tegyenek minden szobába?
Figyelt kérdés
Egy ideje egy hotelban dolgozom részmunkaidőben, és a profi kollégám, aki már régóta dolgozik az idegenforgalomban, azt mondta, hogy kötelező a szállodáknak bibliát tartani a szobákban, meg hogy valamit az értékelésükből levonnak, ha nincs. Ez utóbbit különösen nem értem, hogy ezt milyen szerv végzi, és milyen alapon használnak ilyen kritériumot. Már, ha tényleg így van.#törvény #vallás #jog #Biblia #turizmus #kereszténység #szálloda #vendéglátás #idegenforgalom #szekularizmus
2016. aug. 7. 23:48
1/8 anonim válasza:
Rovid leszek: nincs igy. Foleg allami szabalyozas, na az vegkepp nincs ra. Mellesleg mondjuk barmelyik arab orszagbeli vagy epp izraeli, azsiai hotel szerinted kotelezve van pont Biblia tartasara?
2/8 anonim válasza:
Nincs ilyen előírás, ez inkább hagyomány.
3/8 anonim válasza:
Marhaság.
Az elmúlt két évben 9 szállodában szálltam meg ( legutóbb a múlt hétvégén). Egyikben sem volt Biblia.
4/8 anonim válasza:
Az USA-ban biblia és telefonkönyv mindig volt a szobákban.
5/8 anonim válasza:
Évente háromszor-négyszer utazom Magyarországra a munkám miatt, kb. húsz éve.
A legkülönbözőbb budapesti és vidéki hotelekben szálltam már meg, akár több napra is, de SEHOL nem volt Biblia a szobában.
Úgy látszik, ez egy újabb "urban legend".
6/8 Béluska2016 válasza:
Én láttam már bibliát is...
De legfőképpen korán szokott lenni és nem a magyar szállodákban.
7/8 anonim válasza:
Ausztriában mindenhol van, nálunk csak elvétve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!