Nagyipapi kérdése:
Miért csak euróba adják meg a szállások árát a BOOKING oldalon?
Figyelt kérdés
2016. aug. 5. 09:56
1/8 A kérdező kommentje:
Szállást keresek,Budapesten 1 fő 2 éjszaka- de forint árat nem találok. Mindig euró árat ír Booking és a Trivágo is !
2016. aug. 5. 09:59
2/8 anonim válasza:
Àllítsd àt as àrakat neked tetszö pènznemre. Ennyire sík nem lehetsz, vagy 30 féle pénznem beallítható.
3/8 anonim válasza:
Vagy borzaszto bonyolult algoritmussal elvegezhetsz egy szorzast a neked tetszo szallas eseteben x-szer 310-15 forint kepeben.
4/8 anonim válasza:
Érdekes, nekem török lírában adja. És ilyeneket ír mellé, dürümbülüm, meg gülegüle.
De már megszoktam.
5/8 anonim válasza:
Nekem Yuan-ban adja meg és alá biggyeszti: csicse-kinn-csüng...
6/8 anonim válasza:
Kattints magára a pénznemre és akkor legördül egy lista, ahol válogathatsz.
7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat !
2/6- nak üzenem . a " Nagyipapi" név nem véletlen 65 éves elmúltam, és nem nem számítógéppel születtem !
2016. aug. 6. 08:33
8/8 anonim válasza:
a szálláshely pénznemére állítsd a bookingot. én budapesti szállodában dolgozom és nekünk is euróban vannak megadva az árainak. aztán átszámolhatod amire csak akarod, de nem árt tisztában lenne azzal, hogy milyen pénznemben van fixálva a foglalásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!