Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Krakkóba hol lehet találni...

Krakkóba hol lehet találni olcsó (bakancsos) szállást?

Figyelt kérdés
Van-e egyáltalán olcsó szállás a városba? Bármilyen szállás jó lenne, nem wellnessre szeretnék menni! A lehető legolcsóbb kellene.

#szállás #bakancsos szállás
2016. júl. 21. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
booking.com
2016. júl. 21. 13:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

A legjobb szálláskereső oldal: Hotelscombined.com

Nagyon sok olcsó hostel van, én is pont az előbb néztem őket, szintén Krakkóban.

2016. júl. 21. 13:57
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, ezeknél kicsivel olcsóbbakat keresek! (az első ajánlat amit kitett 98ezer).

Inkább olyanra gondoltam, hogy egy szobát kiad egy lakásból vagy házból esetleg kollégium, vagy munkásszálló ilyesmi...

2016. júl. 21. 16:06
 4/5 anonim ***** válasza:

>> az első ajánlat amit kitett 98ezer

Ez azért van, mert úgy van beállítva, helyesebben nincs beállítva... Pl. a booking.com-on baloldalt szűr'ok vannak, segítségükkel szűkíted a keresést. Pl. kiixeled, hogy ne legyen a centrumba, ne legyen 3, 4 vagy 5 csillagod, essen ez-és-ez az árkategória-sávba, stb, Akkor már lesz egy csomó használható válaszod, lehet görgetni lefele, mutat fényképet, térképet telefonszámot, stb.

Jó utazást,

2016. júl. 23. 08:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Allitsd be ugy, hogy a legolcsobbtol mutassa (ami lehet akar a centrumbam is, sajat tapasztalat). En 2600 ft-ert foglaltam most (Krakkoban).
2016. júl. 25. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!