Budapesten keresek olcsó, diákbarát szállást egy éjszakára, ahonnan könnyen megközelíthető a reptér. Ötletek?
Amennyiben 6-kor indul a repülőd és 4-re kell kint lenned, az nem nagyon fog menni tömegközlekedéssel: a 200 E autóbusz megy Kőbánya - Kispest-i metró végállomásától a reptérre, de 4:05-kor indul az első és fél 5-re van kint.
Szállást a Bookingon tudsz keresni - ha jó többágyas terem is, akkor hostelt, stb. kereshetsz a Köbányán- Kispesti metró végállomása környékén.
Tömegközlekedés van egész éjszaka, a reptérre is, emiatt nem is érdemes a reptér közelében szállást keresni, mert 1. lepra, 2. a belvárosból ugyanolyan gyorsan beérsz kora reggel.
Én ugyanilyen reggeli géphez mentem nemrég, mivel metró még nincs, a Nyugatiból az első vonattal (ha jól emlékszem 4-kor indul, de nézd meg). Ferihegy vasútállomásnál leszálltam és pár percen belül megjelent egy 900-as busz, amivel kb. 5 perc a reptér.
Szóval én a Nyugati környéki bosteleket céloznám be bookingon.
Ez a 900-as busz jó ötlet lenne, ha...
Megnéztem a menetrendet, íme:
Szóval 3:43-kor indul az utolsó és menetrend szerint 4 órára ér a Ferihegyi vasútállomásra (18 perc) - így aztán a Nyugatiból 4 órakor induló vonattal nem igazán lehet elérni... Lehet, tavaly más volt a menetrendje, ez idén jan. 1-től van.
Viszont van vonat a Nyugatiból 2:45-kor, az 3:10 körül ér a Ferihegyre - a busz meg 4 körül jön... Kedélyes 3/4 órás várakozás a megállóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!