Booking.com-on foglaltam 1, ill.2 napra szállást. Az egyik hostel-nál azonnal levonták a kártyáról a pénzt, a másikról 1 nappal később, de az utóbbinál, ha belépek, nem látom, hogy fizetve volna. Aggódnom kellene?
Írtam amúgy a szállásnak,amiben megkértem őket,erősítsék még,hogy rendezve van a dolog,de csak ennyit írtak:
Your reservation is confirmed. See you on 1st of july.
"Your reservation is confirmed. See you on 1st of july."
Ezt nem érted? Megerősítették a foglalásod, és írták hogy Juliús 1-jén várnak. Ennyi. Ennél több megerősítést kitől akarsz?
Az jelenik meg a netbankban,hogy vásárlás kártyával.Közleményben pedig ez:Közlemény HOSTAL TAHITI SALOU 165,600EUR 318,7000 2016.05.13 8923712498
Direkt le akartuk tudni a fizetést előre,hogy ne kelljen annyi készpénzt vinni magunkkal,mert a kártyánk meg nem dombornyomott.
Most ki is nyomtattam a netbankból.Annyira azért nem tudunk angolul,hogy nagy vitákat lebonyolítsunk ezzel kapcsolatban,ezért viszem a bizonyítékot,meg biztos ami biztos,nem hagyok pénzt ezen a kártyán.
Köszönöm a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!