Melyik sátrat ajánljátok?
Decathlonnál néztem ki három darab sátrat és mielőtt megkérdezném az ott dolgozókat érdekelne más véleménye is.
Igazából mindenféle célnak meg kellene felelnie(erdős túra, fesztivál)
Egyik a 2 másodpercres ( [link]
Másik egy masszívabb Forclaz ( [link]
A harmadik az Arpenaz ( [link]
Árban egyébként ez az 10-20 közötti kategória érdekelne, de ha van jobb ötlet azt is szívesen meghallgatom :) Előre is köszönöm.
"A keresett oldal jelenleg nem elerheto"
nem adja be egyik oldalt se sajnos.
Igen igy mar megtudtam nezni.
Nekem szemely szerint az elso tetszik a legjobban. Lehet csak a kep csal de mintha tagasabb lenne ez belulrol. (A mereteket nem neztem). Szerintem ez megfelelne mindennek amire te szeretned hasznalni.
Az elsőben nincs tárolóhely, az csak akkor jó ha egyedül vagy, vagy pedig autóval. Illetve az első összecsukva egy nagy kerek valami, át kell gondolni hogy pl biciklin vagy hátizsákon mennyire nehézkes szállítani.
Én az utolsót választanám, az a legtágasabb. A második esetében nem is igazán értem mi indokolja a magasabb árat (mert ellenáll a szélnek? csak nem viharban akarsz sátrazni...).
eddig a második mellett voltam, de külföldi vélemények alapján az 2 másodperces tényleg konkrétan nulla hellyel rendelkezik és kettő 40 literes táska nem fér el benne tehát az kilőve :D
A másodikra elég viszonylag sok panasz érkezett, pedig tök stabilnak tűnt, tehát a harmadikra jutottam én is, köszönöm a megerősítést :) és még árban is jobb :D ment a zöld
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!