Mennyibe kerülhet egy háromcsillagos szállodában egy éjszaka két főre?
Figyelt kérdés
Ha szobát szeretnék foglalni és megkérdezem az árat fix árat mondanak? Arra nem jön fel már semmi plusz? És a fizetés, hogy van? Mikor megérkezem a recepciónál akkor kell oda adnom a pénzt?
Nem voltam még úgy szállodában, hogy én intéztem volna viszont most elszeretném vinni a barátnőmet és nem egészen tudom hogy megy :)
2016. máj. 23. 18:09
11/11 paradicsom31 válasza:
A foglalót meg a komolytalan vendégek elkerülése miatt kérik. Van olyan vendég (nagyon sok!!), akik csak lefoglalnak egy szállást, aztán b*sznak eljönni.. lehet jött volna olyan, aki tényleg jönni akart volna. Ezért kérnek foglalót.
Bár mi nem kérünk, nem is fogunk, és én amúgy sem mennék olyan szállásra, ahol kérik a foglalót... mi van, ha olcsóbbat találok? :P Ezt viszont baromságnak tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!