Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Last minute akciós szállást...

Last minute akciós szállást keresek, valaki tud?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A páromat szeretném meglepni egy 3 nap, 2 éj-es hosszúhétvégével, lehetőleg valami szép, belföldi helyen, május végén, vagy júniusban. Önellátás, vagy félpanziós is szóba jöhet, ketten mennénk. Olyan helyekre gondoltam, mint például Szentendre, Hévíz, Eger, Gyula, Zalakaros, stb. Amiket én találtam, azokat eléggé drágállottam és tudom, hogy ez valószínűleg a sürgető időpontnak köszönhető, gondoltam megér itt is egy próbát. Aki esetleg tud a leírtaknak megfelelő, vagy ahhoz hasonló szállást, legyen szíves linkelje. Előre is köszönöm.

2016. ápr. 25. 19:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Last minute lényege, hogy az utolsó pillanatban foglalod az utat. Május végén, vagy júniusban mennél, akkor nem is fogsz ilyet találni most.

Amúgy: [link]

2016. ápr. 26. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!