Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Szállás, ahol nem kell korán...

Szállás, ahol nem kell korán kijelentkezni?

Figyelt kérdés

Nagyon amatőr vagyok ezen a téren, van erre valamiféle hivatalos megjelölés, hogy milyen szállást kell keresni, ha nem akarok délelőtt 10 körül kijelentkezni? Vagy erre a hotelek úgy általában alkalmatlanok? De akkor mit érdemes keresni, vendégházat?

Budapesti vagyok, a közelgő esküvőnkre szeretnék a vidéki rokonoknak foglalni 1-1 éjszakára, viszont a lagzi várhatóan hajnali 3-4ig tart. Ha ki kell jelentkezni 10-ig, akkor az nem túl jó, senki se tudja magát kipihenni, viszont még egy napot kifizetni az dupla pénz lenne már.

Ti mit javasolnátok?

2016. ápr. 24. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb helyen délig el kell hagyni a szobát. Ha úgy gondolod, hogy tovább pihennének a vendégek, akkor nem marad mást mint, hogy még 1 napot kifizetsz..
2016. ápr. 24. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Megkérdezheted, hogy van-e késői kijelentkezés. Általában fizetni kell érte, de nem annyit, mint plusz egy napot.
2016. ápr. 24. 19:10
 3/5 anonim válasza:
Kérhetsz late check out-ot, és akkor pár órával tovább maradhatsz. Ez pár ezer forint, de nem annyi, mintha még egy teljes éjszakát maradnál.
2016. ápr. 24. 19:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Oh remek, nem tudtam hogy létezik ilyen opció. Köszönöm!
2016. ápr. 24. 19:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt inkább a kiszemelt szálláson egyeztesd. Általában rugalmasak. Egyrészt, mert vasárnap délután nem szoktak tömegesen új vendégek jönni, másrészt ha több szobát foglalsz, jár némi többlet odafigyelés...
2016. ápr. 24. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!