Az airbnb árakat hogyan kell érteni?
Bocs a bugyuta kérdésért, de még sosem használtam és nekem túl olcsónak tűnnek. Egy tengerparti lakás egy szobájára 11 ezer HUF-ot írnak. 2 ágyas szoba, mellé az van írva h 2 vendég, akkor ezt úgy kell érteni, hogy a 11 ezer az 2 fő/éj?
A másik kérdésem az lenne, hogy hogyan zajlik a fizetés? Előre kell utalni az egészet, esetleg előleget, vagy mindet a helyszínen?
Köszi a válaszokat.
Oda van írva a foglalási oldalra. Ha az van odaírva, hogy szobát adnak ki két személyre 11.00 forintért, akkor az azt jelenti, hogy 11000 forintot kell fizetnie két vendégnek azért a szobáért.
A fizetés meg úgy zajlik, hogy beírod a bankkártyád adatait, majd a szoba kiadójának bankárja leül a te bankod igazgatójával, megbeszélik a közös ügyeiket, kezet fognak, és elintézik egymás közt a fizetséget. A te bankárod levonja tőled a pénzt, odaadja másik bankárnak, aki amikor a tulajdonossal találkozik, odaadja neki.
Az Airbnb-n a szállásadó által megadott szobaárhoz még hozzájön az Airbnb jutaléka - ez az össz fizetendő, de ezt jelzi is az oldalon, kiírja pontosan, mennyit kell fizetni.
Előre kell utalni a pénzt, de az Airbnb csak a szállás elfoglalása után 24 órával utalja át a pénzt a szállásadónak - ha a vendég mindent rendben talál (elfoglalta a szállást)
Köszi a válaszokat!
És megbízható ez a foglalási mód, nem szokott vele probléma lenni?
Hát ezt én nem tudom, mert én, bár most néztem, de végül a Bookingon foglaltam, hotelben.
Szerencsére sikerült még olcsót foglalni.
De igazából nem hallottam rosszat róla...
Köszi!
Csak tényleg furcsállom, hogy ilyen olcsó. Óriási találmány ez, persze nem számítva bele az adott városban albérletet keresőket, akiknek emiatt többet kell kicsengetni egy lakásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!