Utazás Máltára?
Ha a lehető legolcsóbban szeretnénk kijönni, de azért mégsem egy igénytelen lyukban töltenénk egy hetet, akkor melyik máltai szállást ajánlanátok két felnőtt részére? Semmi extra nem szükséges, de a saját fürdő és konyha jó lenne. Van valakinek valami tapasztalata? :)
Köszönöm!
Javasolnám, hogy merj rákeresni bármelyik normális szálláskereső oldalon, és magad válassz közülük.
Rengeteg értékelést is fogsz találni.
próbáld meg pl a kayak.de oldalán.
Melyik részén a szigetnek? Én északon Qawra-ban ismerek egyet, közel a város központ (boltok, éttermek, busz pályaudvar) és a strand is. Rokonok is itt szálltak meg. Egyszerűen felszerelt, de tiszta hely és a tulaj is nagyon rendes. Itt főszezonban 2 főnek €220, saját fürdőszobás, konyhás apartman. Ebben benne van az áram, víz, internet használat és a takarítás is. Van penthouse is, de azt nem tudom mennyibe kerül.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utolsó: meg is kerestem a szállást, nagyon sokat segítettél, köszönöm!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!