Nyaralásunkat Pécsett töltenénk. A tapasztalataitok alapján melyik hotelt ajánlanátok?
Mik az igények? Mik a lehetőségeitek?
Palatinus Hotel a belvárosban van. Jó kiindulási pont. Parkolni a hozzá tartozó mélygarázsban lehet.
Vannak felújított szobái, azok jók. A régebbiek annyira nem.
Wellness része nincs, csak egy szauna.
A személyzet kedves, kaja jó.
Ha hozzánk érkeznek vendégek, akkor általában itt szoktak megszállni.
Vannak kisebb, újabb hotelek is. Pl. szintén a teljesen a Belvárosban az Árkádia.
Szerintem booking.com-on válaszd ki, hogy melyikek tetszenének és azokról kérj véleményt.
Tapasztalatom szerint az itt válaszadók többsége épp annyira ért a pécsi hotelekhez, mint a birkatenyésztéshez.
Ezzel azt sugallom, csak fel kellene vállalnod a döntést, és ha eddig nem tetted, legalább most az egyszer begépelhetnéd a hotel pécs szóösszetételt a keresődbe. Aztán megnézhetnéd a fotókat, és a saját pénztárcád/ízlésed alapján választanál.
Ebben a hónapban végig a trivago.hu oldalát ajánlom, nem azért mert bármi érdekeltségem lenne a dologban, de jót tesz minden hónapban valami más normális keresővel előhozakodni.
Ne feledd, ahogyan párt, úgy hotelt se válassz az alapján, hogy az másnak már bejött.
Előző válaszoló zöld mancsos :) nagggyon igaz, ez rendkívül szubjektív, mindenkinek más az igényszintje, stb.
Olvastam szuper értékeléseket olyan helyről, ahová rémálmomban se még egyszer..
Bár én régen voltam Pécsett, de biztos visszamennénk a Bagolyvárba, imádtuk!
Ne mások véleménye szerint...egyiknek bejön másoknak nem
ugyanis az igények nem egyformák.
A keresőben nézzed meg a PÉCSI HOTELEK-et és igényed va-
lamint pénztárcád szerint válaszhatsz.
DE nézzed meg a környéki lehetőségeket is Abaliget, Orfű
netán a Mattyi tópart ahol privát panziók vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!