Van valakinek valamilyen tapasztalata a Lanterna üdülő teleppel kapcsolatban? (Horvátország) Voltatok már ott nyaralni?
Még most láttam meg a kérdésedet.
Szerintem a Porec melletti Lanternára gondolsz. Mi már voltunk ott háromszor még 2010 előtt, most visszamegyünk, mert babánk született, és ez még egy kibirható utazás vele, hogy lássuk a tengert. (Görögországba jártunk, de babával már tavaly is nagyon hosszú volt)
Szóval nem tudom mire vagy kiváncsi. Egy zárt, hatalmas apartmantelep, mellette kempinggel. Minden megtalálható , boltok, éttermek, posta, fagyizó stb - bár valami drágább, mint mondjuk a városban. A partjai változóak, van sziklás, kavicsos, sőt a szomszédos kemping medencéi is használhatóak.
Az apartmanok nem a legmodernebbek, de tiszták, közel vannak a parthoz. Porec pár kilométer, folyamatosan járnak a buszok is a Lanterna elől, kocsival csak pár perc.
Irodával mentek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!