Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Tudnátok ajánlani olyan...

Tudnátok ajánlani olyan utazási irodát ahol busszal lehet menni pl:olaszországba több napra?

Figyelt kérdés
szeretnék nyáron elmenni barátnőmmel olaszországba és az érdekelne hogy tudnátok-e ajánlani utazási irodát ahol minimum 4 éjszaka és 5 nap van reális áron?lehetőleg teljes ellátással!más országok is jöhetnek ahol esetleg jártatok és nem csalódtatok
2016. jan. 27. 12:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok híve ilyen sétáknak, de itt lehet választani

[link]

2016. jan. 27. 14:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Mindig is viszolyogtam a tudnátok ajánlani utazási irodákat kezdetű kérdésektől.

Ha a kérdezőnek csak annyi esze van, hogy utazási irodával utazgat, akkor menjen be egybe.Ezeknek az a dolga, hogy felkutassák az ajánlatokat, megmondják hogyan és mennyiért van viszik el oda a kedves utast.

Az internet korában persze már az utazási irodák közt is lehet válogatni, ha nem lusta az ember.

De hogy arra használd az itt megtestesülő szellemi potánciált kedves kérdező, hogy mondjuk meg melyik irodába menj be, az lealacsonyító.

2016. jan. 27. 14:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Anacapri Travel Olaszországba szokott szervezni buszos túrákat, egészen le Szicíliáig is.
2016. jan. 27. 18:06
 4/4 anonim válasza:
Attól függ mi a tervetek, "csak" nyaralás vagy városnézés is? Mi imádjuk Spanyolországot is, de oda nem nyáron hanem szeptemberben érdemes menni mert megsulsz
2016. febr. 3. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!