Van olyan weboldal, ahol a szálláskeresésnél belehet állítani, hogy a beszélt nyelv magyar is legyen?
Miért beszéljen magyarul a szállásadó ? Nincs semmi megbeszélni valód vele. A booking.com-on foglalj szállást, az megbízható és tud magyarul is. Megad minden adatot, címet, telefonszámot, értesíti a szállásadót is az érkezésedről. Az a szállást fogod kapni, amit a booking.com-on fényképen felkínáltak és te kifizettél.
Tehát egy Hello-n kévül nincs mit beszélj a szállásadóval. Ha gond van, akkor megkopogtatod a vállát és azt mondod neki, hogy "problem" és mutatod, mi a gond. Amikor utazol haza, átadod a kulcsot és egy újabb Hello-val elmész.
Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert még nincs tapasztalatom ilyennel kapcsolatban. Biztos, ami biztos viszek magammal egy kis német nyelvtudást, ha kérdezni, kéne, hogy tud-e arra felé egy boltot vagy éttermet, vagy hogy csak este jövünk, stb... ilyenek.
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Nyaraltam Máltán úgy, hogy már első nap feltérképezetem magamnak a környéket. Jó egy térkép, de még jobb egy okos telefon GPS-rendszere. A szállásodon kipakolás után megnyomod a "Position" gombot, látod hol vagy... Kicsinyítheted, nagyíthatod a képernyőn a térképet - rájössz hogy ahhoz képest merre a tenger, a falu központja, stb.
Más turistát nylon-zacskóval látsz, megkérded: Market ? - ők arra mutatnak, amerre a bolt van, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!