A Booking.com-on teljes mértékig megbízható szállások vannak?
Figyelt kérdés
2015. nov. 12. 00:21
11/13 anonim válasza:
Ja és ez a hotel is jóval drágább amúgy, a honlapon más árak voltak.
Előző voltam
12/13 anonim válasza:
Én lassan teljesen átállok airbnb-re... tudom, tudom, nem a kérdésre válaszolok, de hát :/
13/13 anonim válasza:
Szia! A booking.com-on foglaltam Moszkvában szállást egy 2*os hotelbe, 8 éjszakára. Ez volt az első alkalom és azt hiszem az utolsó is, ugyanis mikor odaértem, az angolul alig-alig tudó recepciós kislány közölte, hogy csak 4 éjszakára van helyük, van-e más hely ahol lakhatok. Az oroszul kinyomtatott foglalási bizonylatot lobogtattam a képébe, de semmi... Ők 50 fős csoportot várnak. Az volt a szerencsém, és az ő szerencséjük is a hotel "kistestvérében" volt hely 8 éjjelre, ugyanazért az árért. Nem tudom és nem is akarom tudni, hogy ez melyik fél hibája volt, mindenesetre senkinek nem kívánom azt az érzést, mikor egy ekkora városban lányként, egyedül, lehet hogy nem lesz hol lakni. Legközelebb más módját választom a szobafoglalásnak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!