Londonban a belvarosban egy etteremben kaptam konyhai kisegito munkat. Kings crossnal melyik kornyeket javasolnatok szobaberlesre?
Figyelt kérdés
Olyan kene ami megfizethető es nem olyan rossz a kozbiztonsag mert ejfelkor fogok vegezni es egyedul kell majd hazamenjek koszi2015. okt. 20. 11:49
2/3 anonim válasza:
Minimàlbérből csak a klasszikus bevàndorlò környékeket tudod megfizetni kètes közbiztonsàggal. (Tottenham, Wood Green, Hackney, Turnpike Lane, Wembley, Stratford.) Itt tömörül a magyarok jò 70%-a sajnos. Londonban pénzt keresni nem jó ötlet, mert irtó dràga. Londonban ahhoz hogy èlvezni is tudd az èletet, kell legalàbb 1800 font nettó bèr szerintem. Nyomorogni meg paradicsomszószos spagettit enni naponta itthon is lehet. Magam is voltam kinn, làttam hogy èlnek a minimálbéresek. De ugye bebeszèltek maguknak hogy milyen jó is a dolguk közben egy 70 fontos buszjegyre nem volt pénzük hogy hazamenjenek. Viszont az előfizetéses Iphone volt a facebook kèpe sokaknak. Akkor vàgjàl bele Angliába de főleg Londonba ha itthon szó szerint semmid sincs. Minden màs esetben óriási èletszìnvonalbeli visszaesèst fogsz tapasztalni.
3/3 A kérdező kommentje:
Okè koszi es ezek milyen kornyekek kozbiztonsagligag melyik a legjobb?
2015. okt. 20. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!