Hamarosan Spanyolországba utazom. Hol tudok olcsó szállást találni (Barcelona környékén)? Milyen szállásokkal foglalkozó weboldalakat ismertek?
Legalább 382 ilyen tematikájú weboldalt ismerek. Köszönöm kérdésedet, de remélem googlit használsz. Már csak azért is, mert a rengeteg szálláskereső rengeteg árat fog kiadni. Az egyik olcsóbb lesz, a másik drágább.
Arra keress rá, hogy hotel barcelona, vagy hostel barcelona.
Nézelődj, ízlelgesd a szállásokat nem csak ár szerint, hanem elhelyezkedés, elrendezés szerint is.
Itt senki nem fog helyetted keresni, és senki nem fog helyetted választani.
Nem tudhatjuk, Neked mennyi az olcsó, nem tudhatjuk, hogy hol akarsz megszállni (a környéke hány km-t takar? tengerparton legyen-e vagy sem? stb.)
De valóban, ha beírod a keresőbe akár magyarul is, hogy olcsó szállás Barcelona (környéke), akkor kihoz egy csomó oldalt -nyilván fogsz találni.
Én pl ismerős vagyok Barcelona környékén de még én sem tudok Neked erre így válaszolni.
Köszi a válaszokat! És elnézést kérek a kissé hiányos (vagy homályos :D) megfogalmazásért! :)
A Barcelona környékét úgy értettem, hogy nem feltétlen magában a városban, hanem annak pár 10 km-es körzetében.
Általában a part közeli drágább - de ez sem mindig igaz: függ attól is, mikor mész, melyik településre, stb.
Szóval tényleg Neked kell megkeresni, mert azt azért én sem tudom, x szállodában most épp mennyi a szállás.
No meg ellátással, anélkül - hát ezeket mind Te tudod.
Egy dolgot azért általánosságban talán érdemes elmondani: nem vagyok egy nyafka típus, nincsenek luxus igényeim sem, egyszerű ember vagyok, de 2 csillagos szállodába nem javaslom, hogy menj (ha még van ilyen, egyáltalán) - csak 3-asba (meg fölötte, ha ilyen igényeid vannak)
Én náluk szálltam meg:
Magyarok üzemeltetik, van náluk biciklibérlési lehetőség is, azzal pár perc a tengerpart. Ha kérdésed van, segítenek bármiben, szóval bátran ajánlom őket. 30 euró egy egyszemélyes szoba főszezonban, azon kívül csak 25.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!