Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Ti mernétek kempingben aludni?

Ti mernétek kempingben aludni?

Figyelt kérdés
Például a Balatonon. Sátorban vagy autóban inkább?

2015. aug. 19. 23:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Mitől félsz??? :)
2015. aug. 20. 00:12
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Kitalàlom mitől fèl. A menekültektől.
2015. aug. 20. 00:16
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Eddig is mertem, ezután is merek, nagyon szeretjük is. Sokkal jobb mint bármi más. :)
2015. aug. 20. 00:18
 4/13 anonim ***** válasza:
38%

Hát én klausztrofóbiás vagyok, párom úgy imádkozott be a sátorba. És miért is ne, éppen sikerült elaludnom, amikor egy részeg pasi ránk esett.

Többet nem mentem, inkább kint aludtam a szabad ég alatt hálózsákban :)

2015. aug. 20. 00:24
 5/13 anonim válasza:
Sose tudnék autóban aludni,pláne éjszaka. Ahhoz,hogy sikerüljön,ahhoz nagyon olyan környezetet kellene biztosítani. Így maradna a sátor :)
2015. aug. 20. 03:25
 6/13 anonim válasza:
Igen, feltéve hogy nem kiszáradt fák alatt ütöttem tábort... Medvék közé meg bolond aki sátrazni megy.
2015. aug. 20. 03:55
 7/13 anonim ***** válasza:
Mernék/mertem is. Bár nem szeretem, de nem a félelem miatt.
2015. aug. 20. 06:49
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem, mert ott lakik a balatoni kemping szörny és megesz sátrastól együtt. :D:D
2015. aug. 20. 20:01
 9/13 Kései Sirató ***** válasza:
Igen. Voltunk már idén, és hamarosan újra megyünk. A gyerekek imádják. Természetesen sátorban alszunk, nagyon kényelmes matracokat lehet venni manapság, szóval szuper! És ráadásul olcsó is. Egyszer kell beruházni jó minőségű sátorra, matracra, hálózsákra és nagyon megéri.
2015. aug. 21. 23:40
 10/13 anonim ***** válasza:
54%
Sokan bevállalták már a sátorban alvást a Balatonnál, nem sokan tértek vissza közülük. A java része pedig a kevés túlélőnek is megbolondult, rettegő, traumatizált kocsonya lett, azóta is kezelik őket. A helyedben tízszer meggondolnám, belevágjak-e egy ilyen extrém projektbe.
2015. aug. 23. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!