Ti mernétek kempingben aludni?
Figyelt kérdés
Például a Balatonon. Sátorban vagy autóban inkább?2015. aug. 19. 23:33
2/13 anonim válasza:
Kitalàlom mitől fèl. A menekültektől.
3/13 anonim válasza:
Eddig is mertem, ezután is merek, nagyon szeretjük is. Sokkal jobb mint bármi más. :)
4/13 anonim válasza:
Hát én klausztrofóbiás vagyok, párom úgy imádkozott be a sátorba. És miért is ne, éppen sikerült elaludnom, amikor egy részeg pasi ránk esett.
Többet nem mentem, inkább kint aludtam a szabad ég alatt hálózsákban :)
5/13 anonim válasza:
Sose tudnék autóban aludni,pláne éjszaka. Ahhoz,hogy sikerüljön,ahhoz nagyon olyan környezetet kellene biztosítani. Így maradna a sátor :)
6/13 anonim válasza:
Igen, feltéve hogy nem kiszáradt fák alatt ütöttem tábort... Medvék közé meg bolond aki sátrazni megy.
7/13 anonim válasza:
Mernék/mertem is. Bár nem szeretem, de nem a félelem miatt.
8/13 anonim válasza:
Nem, mert ott lakik a balatoni kemping szörny és megesz sátrastól együtt. :D:D
9/13 Kései Sirató válasza:
Igen. Voltunk már idén, és hamarosan újra megyünk. A gyerekek imádják. Természetesen sátorban alszunk, nagyon kényelmes matracokat lehet venni manapság, szóval szuper! És ráadásul olcsó is. Egyszer kell beruházni jó minőségű sátorra, matracra, hálózsákra és nagyon megéri.
10/13 anonim válasza:
Sokan bevállalták már a sátorban alvást a Balatonnál, nem sokan tértek vissza közülük. A java része pedig a kevés túlélőnek is megbolondult, rettegő, traumatizált kocsonya lett, azóta is kezelik őket. A helyedben tízszer meggondolnám, belevágjak-e egy ilyen extrém projektbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!