Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Bibione? (Olaszország)

Bibione? (Olaszország)

Figyelt kérdés

Aki volt már, tudná nekem értékelni?

Vízminőség,ételek,árak stb.

Ahogy láttam nem olyan tiszta ott a tengervíz mint horvátországban. Ellenvélemény? :D

Előre is köszönöm :)

2015. júl. 13. 10:24
 1/3 A kérdező kommentje:

Ja, és ha valaki tudna nekem ajánlani valami jó kis szállást azt megköszönném! :)

Órák óta bújom az oldalakat, de nem találok semmit.

2015. júl. 13. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:

A víz tényleg nem olyan tiszta.

A minőségét nem tudom, nem foglalkoztam vele különösebben. Semmi gond nem volt látszólag, olajfolt vagy szemét nem úszkált rajta.

AZ árak nem megfizethetetlenek, van ott CBA-szerű bolt is (Ildi-nek hívják), ahol be lehet vásárolni, hogy kikerüld az éttermeket. A szállás tudtommal annál olcsóbb, minél távolabb van a parttól, de mivel a félsziget hosszúkás, és a tengerparti rész a hosszanti oldalán fut végig, ezért egyik szállás sincs elképesztő messze a parttól.

Ha tengerparti nyaralást tervezel, nem rossz hely, de elég nagy a tömeg, rengeteg a német (és nem meglepő módon az olasz) turista.

2015. júl. 13. 11:13
 3/3 anonim válasza:
Nagyon jó hely. Van egy üzlet a Mare+ nevű. Nagyon jó. A víz mérséklete pont jó. Szállást nem tudok ajánlani, de van egy kettő. Pl. Hotel Corallo, Katja Hotel és apartman. Az ételek finomak, mondjuk szinte minden sarkon van egy fagyizó vagy pizzéra. Jó hely :)
2015. aug. 8. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!