Nem tudok dönteni a két szállás között!?
Figyelt kérdés
Rovinjba megyünk és a központtól mindkét szálló ugyan olyan messze van (kb. 2 km) teljesen felszerelt szoba, konyha, minden ami nekünk kell. Ám az egyikben van internet, a másikban nincs és az árkülönbség 20 ezer forint. Nyilván nem azért megyünk, hogy netezzünk de érdekel, hogy ti hogy vagytok vele.
Mennyire fontos az internet egy nyaraláson?
2015. júl. 7. 10:05
1/2 anonim válasza:
Nekem nem fontos egyáltalán.
Ha valami nagyon fontos megnézem mobilneten, de az tényleg az extra eset. Pl. amikor 40 fokos lázam volt, úgy kerestük meg a legközelebbi orvosi rendelőt.
A látnivalóknak előre utána nézek, és általában van nálam egy útikönyv.
2/2 anonim válasza:
Te tudod mennyire használjátok a netet. Nekem fontos volt, addig kerestem míg végül a legolcsóbb szállás megtaláltam. Nem csak a legolcsóbb, legjobb és net is van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!