Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Mi a véleményetek a LaRiva...

Mi a véleményetek a LaRiva Hotel- ről (Siófok)?

Figyelt kérdés
Tenyleg jó ? És az árak milyenek? Annyit tudok, hogy most nagyon jó áron van...
2015. jún. 29. 17:48
 1/8 anonim ***** válasza:

El kell olvasni a panaszokat amiket írnak,és persze a dicséretet is.

Én elolvastam, és bár dicsérik, hogy a Balaton partján fekszik ami jó, de sokan panaszolták, hogy a bulinegyed közepén van, és éjszaka nagyon zajos. Engem zavarna ha éjszaka nem tudnék aludni a sok részeg tivornyázó fiatalok miatt. (nem velük lenne a baj, hiszen bulizni mennek oda ami rendben is van, hanem aki pihenni akar éjszaka az ne ide menjen)

2015. jún. 29. 18:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, várom a többi választ is!!! :) igazából olyanokét varom akik jártak már itt...
2015. jún. 29. 18:29
 3/8 anonim ***** válasza:

"igazából olyanokét varom akik jártak már itt..."

Akkor olvasd el azoknak a véleményét akik már ott voltak. Leírták feketén-fehéren. Én is azokat olvastam akik ott voltak

2015. jún. 29. 18:42
 4/8 A kérdező kommentje:
MÁr rég el olvastam mások véleményét.....mindenki csak jót írt..... Én arra lennék kíváncsi a" GYENGÉBBEK kedvéért" , hogy milyenek az árak?! 3 főnek....
2015. jún. 29. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Én arra lennék kíváncsi a" GYENGÉBBEK kedvéért"

Akkor elég gyenge vagy angyalom.

A szállás árak le van írva. A google előtted. Írd már be, hogy siófoki árak.Kiad egy csomó információt. Sőt a gyakorin is több kérdés volt már, hogy siófokon milyen árak vannak. Miért nem olvasol utána. Ezek szerint te a "gyengébbek" kategóriájába TARTOZOL??

2015. jún. 29. 19:18
 6/8 A kérdező kommentje:
te aztán édesem egy k***a töppedt agyú vad b***m lehetsz.....Istenem :')))))) sírok a röhögéstől,jajjjj ez most jól esett :'))))) te biztos nem teheted ezt meg....dejó nekem istenem :) am azert kérdeztem,mert azt írja hogy 3 fő/éj 5000 valamennyi ,és megnéztem máshol, ahol azt írta hogy 32900 Ft szoba /éj :)
2015. jún. 29. 22:30
 7/8 anonim válasza:
Mi múlt héten voltunk ott, megvoltunk vele elégedve teljesen. Előszezonnak számított ugye mikor mi voltunk ott, úgyhogy túl sok bulizós nem volt még ott. Persze a szomszédos tavernákból szólt a zene, azt lehetett is hallani természetesen, de egy füldugó csodákra képes :) Az árak meg? A hotelét ugye a honlapjukon látod ;) A környéken meg.. Én azt mondom nem vészes.. (legalábbis a mi városunkhoz képest nem.. Eger..) A strandot is ingyen lehetett használni.
2015. júl. 1. 10:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm. :)
2015. júl. 9. 23:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!