Hova érdemes nyáron mennünk nyaralni a családdal?
Természetesen Magyarországon belül!
150 000Ft-os szépkártyánk összegét tudnánk erre a cálra áldozni. 2felnőtt, egy középiskolás, és két kiskorú gyerek.
1 hétre mennénk, az időpont még képlékeny. Ami fontos, az az, hogy teljes panziós vagy all inclusive legyen a szálloda, úszodával ellátva vagy strand közelében. Családbarát legyen!
Mit tudtok ajánlani?:)
Esetleg tapasztalatok, ahol már voltatok és megfelelnek a kritériumaimnak?:)
Mi tavaly Hotel Piroska Bük-ben voltunk, amivel maximálisan meg voltunk elégedve!!! Esetleg aki tudja, hogy melyik ez a szálloda, az tudna hasonlót ajánlani?
Előre is köszönöm a segítséget!
Szia!
Azt kell mondanom, hogy ezekkel a feltételekkel ennyi pénzért nem fogtok tudni elmenni egy hétre.
Nem írtad mekkorák a kicsik, mert az is fontos szempont árilag.
Magyaroszágon olyan sok all inclusive szálloda nincs, és a nyári időszakban van aki nem is kínál ilyen opciót.
A teles panzió meg nagyon ritka.
Opció:
Hotel Marina - Balatonfüred - all inclusive
Hotel Orchidea - Lipót - van all inclusive csomag
Hotel Diamant - Dunakiliti - van all inclusive csomag
Hotel Oxigén - Noszvaj - gyerekeknek 10 év alatt ingyenes, és gyerekeknek all inclusive
Családi Wellness Hotel Gyula - teljes panzió, 3. gyerkőc ingyenes
Hát...sajnos túl nagyok az igények,a pénz meg kevés.
Hajduszoboszlo nekünk 3!!!napra,2 felnőtt 1 gyerek 70 ezer.
Köszönöm a válaszokat!
Akkor tisztázzuk:
Elnézést kérek! Sok hülyeséget írtam, a szép kártyán 150 000ft van és kíváncsi voltam, hogy ebből az összegből tudtok-e valamit ajánlani(természetesen utazás,költőpénz,...stb nem ebből az összegből lenne)
Az összeget mindenképpen kipótolnánk ha a szükség úgy hozná. Hülyeséget írtam, amikor azt írtam, hogy 1hétre mennénk. ebből az összegből ez tényleg elég irracionális:D...maximum 5nap, 4éjszakáról lenne szó(mint megtudtam anyuéktól :D )
#3-as: Nagyon köszönöm a segítséged!
a gyerekek 3, és 5 évesek! Én is olyat keresek amelyiknél lehetőleg ingyenesen le lehet őket tudni:D
Igen, én is tapasztalom, hogy nagyon kevés all inclusive van sajnos.
A Hotel Marina az egyik esélyes, ezt már én is nagyon kinéztem :D
De a többit is átnézem amiket leírtál! Köszönöm mégegyszer!:)
Amiket még kinéztem,és nagyon beleszerettem az a Danobius Health Spa Hévíz, ezen kívül a Hotel Piroska Bük.
Hàt én Balatonfürdért ennyi pénzt nem adnék :)
Horváthországba mentünk ...pontosabban egy szigetre.3*-s all inclusive 5 nap a vizre/vàrosra néző szobával...160 ezer volt tavaly :)
Màs helyet nem néztetek? :)
Ha mégis Balatonfüred marad érezzétek jol Magatokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!