Kezdőoldal » Utazás » Szállások » Tudnátok szállást ajánlani...

Tudnátok szállást ajánlani nyárra Erdélyben?

Figyelt kérdés
Nyáron tervezném, hogy a Transzfogarasi ut és az Olt völgye környékére mennék nyaralni. Tudnátok ajánlani már bevált szállást nem horror áron?minél több ajánlatot várok, hogy utánna tudjak nézni...drága szállodák nem érdekelnek....köszönöm előre is
2015. febr. 18. 17:24
 1/6 hancsi22 válasza:
Halihó én a helyedben ivó volgyébe mennek . Magarasi hargita kornyekere. Már sokszer voltunk erdelyben és szerintem ott a legjobb . Ha erdekel ottani szállás akkor ird ki hogy hány főre és belinkelem azt amik nekünk beválltak:)
2015. febr. 18. 22:23
 2/6 anonim ***** válasza:

Kerdezo: mi szamit nem horror arnak?

Elso: szep a Hargita meg a Szekelyfold, de azert inkabb ajanlani, mint a Fogarasi havasokat, Olt volgyet, valahogy nem ertem meg.

2015. febr. 18. 22:58
 3/6 talor ***** válasza:

Nem tudom, miért "akadtok ki" azon, ha a kérdező oda szeretne eljutni. Többek közt én is elterveztem, hogy meglátogatom a Transzfogarasi út környékét.

Lehet, hogy már volt Hargita megyében és új vidéket szeretne felfedezni.

Szállást a közelben sajnos nem tudok ajánlani, csak a Gyergyói-medencében. Az viszont sajnos elég messze van.

2015. febr. 19. 11:02
 4/6 A kérdező kommentje:

AZ ELSŐNEK: köszönöm a kedvességed, de azt a részt már

3x bejártam. Voltam már az Olt folyó mentén és a transzfogarasi uton de csak 1 nap. Oda szeretnék visszamenni több időre. MÁSODIK válaszadónak: tudomásom szerint az Olt folyó környékét hivják Olt völgyének a fogarasokban...

2015. febr. 19. 12:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Főhadiszállásnak Fogaras városát ajánlanám. Mégiscsak város, van több szállodája, panziója, üzletei, bérelhető terepjáró, stb. A booking.com oldalon előre foglalható szállás panzióban szobánként 6-8000 forintért/éj.
2015. febr. 19. 21:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi..utánna nézek...
2015. febr. 26. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!