Mi szokott lenni a gólyatáborban? Még sose voltam.
Figyelt kérdés
Mármint iskolából.2015. jan. 8. 18:25
11/19 anonim válasza:
feladatok, azokat most nem részletezem, de kicsit komolyabb és "erotikusabb" mint egy gimis gólyatáborban. Amiről lényegében szól az az ivászat, ismerkedés és szex. Lehet ezt szépíteni hogy nem arról szól, de felesleges. Aki volt az tudja, aki meg volt, annak mondhatnak bármint. Ezt át kell élni. Most kirobbant ez a botrány és totál felfújják az egészet. Mikor nekünk volt, ott is voltak csajok akiket egész este raktunk megfelé, és másnap csak röhögtünk az egészen, nem volt az hogy megerőszakoltuk, meg hogy ők nem akarták, meghogy sokat ittak. Következő este ugyan az volt és másnap megint röhögés... egyébként ott ismertem meg a mostmár feleségemet, pont egy ilyen vad éjszaka akadtunk össze, csak akkor a barátnője is betársult hozzánk :)
12/19 anonim válasza:
Gólyatábor: erotikus játékok, ivás, hányás, szex, hányás, ivás, szex, hányás, alvás, hányás, ivás...
13/19 anonim válasza:
utolsó jól leírta, annyival egészíteném ki a szex-et hogy van gruppen és 2 csaj 1 pasi változat is. Biztos van 2 pasi 1 csaj, de én személyszerint abba nem megyek bele, nem szeretek osztozni a gyengébbik nemen.
14/19 anonim válasza:
#11-es: erre annak ellenére is zöldet nyomtam, hogy nem ezt kérdezte a kérdező, hanem a középsulisat. Mondjuk az ilyen vad éjszakákhoz nem kell feltétlenül gólyatábor (akkor az emberiség túlnyomó része sosem lenne ilyen szituban), más táborokban is előfordulhat az ilyen. (csak nem velem, de segáz)
15/19 anonim válasza:
11-es vagyok, persze hogy előfordul, de a kérdező a gólyatábort hozta fel, ezért írtam csak erről. Egyébként ha fiatalok lehúznak a balatonra, ott is ez történik 90%-ban, pia+szex+másnap röhögés az előző este történésein és kezdődik előről :) Azért szerintem már a középsulis táborokban is egyre inkább erre felé húzódik a téma
16/19 anonim válasza:
A #4-esnek üzenem, hogy gratulálok a kreatív kommentjéhez, de csak azért, mert van olyan görény, aki bejut ilyen helyekre és ezt teszi, attól még a gólyatábor nem a nemi erőszakról szól. Ez ugyanúgy megtörténhet egy szórakozóhelyen vagy az utcán is, nem feltétlenül a gólyatáborral van a gond, hanem az olyan nyomorékkal, aki képes ilyenre. Mert ezek mindenhol ott vannak. Normálisabb táborokban az emberek figyelnek egymásra és nem történik ilyen. A kommentedből ítélve pedig valószínűleg te sosem jártál főiskolai gólyatáborban, az alapján meg amit innen-onnan hallottál kicsit merész lenne ítélkezned.
17/19 anonim válasza:
Főleg a történtek után a hök-ök már inkább nem próbálják eltussolni az erőszakolós ügyleteket. Akkor biztos úgy gondolják, hogy nem szabad rendőrségi ügynek lenni ott a dolgokból, még mentőt hívni is kínos (jó, azért azon nem lepődik meg senki). Azért, hogy ne legyen rossz hírük. De aztán ettől lett rossz hírük, amikor kitálaltak.
Nem lennék jövőre gólya az eltén, mert tuti hogy most lárvábbak és lightosabbak lesz a táborok, mint valaha. Nem csak új és normális szervezők lesznek, ami tökre elég volna, de biztos mindent felügyelet alá vesznek, és ellenreakcióként extrém jól viselkedős lesz a tábor, pedig nem erről szól a változtatás. Csak a közvélemény már kimondatlanul ezt várja el, hogy egy hang (panasz) ne legyen a táborokra.
18/19 anonim válasza:
Ivászat? Középiskolai gólyatáborban? Azért ez túlzás! Nálunk mindenféle játékos feladatok voltak, kirándulás, sportversenyek, ismerkedés, ilyesmi. Nagyon jól éreztük magunkat. Senkinek sem jutott eszébe alkoholt vinni. Ahol ilyesmi előfordul, az megmutatja az iskola színvonalát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!